Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevi darabaneni la Concursul judetean de Educatie plastica FOTOSâmbăta trecută a avut loc la Botoşani, la Şcoala nr. 6 “Grigore Antipa”,  a treia ediţie a Concursului judeţean de Educaţie plastică. În premieră la acest concurs au participat şi elevii dărăbăneni(Bolohan Ana Maria, Bolohan Loredana, Pînzariu Bianca, Andruş Andreea, Aparaschive Carla, Ceică Andra, Horodincu Loredana, Cimpoi Alisa, Nazare Madalina, Dobrincu Alexandra şi Raus Alexandru de la Şcoala Generală “Leon Dănăilă”; Bejenariu Roxana de la Şcoala Generală nr.2 din localitate şi Bejinariu Diana, Luca Nicoleta, Stoian Andreea, Bichir Georgiana, Melinceanu Marta, Alupoaie Magdalena, Leonte Alexandru, Dobrincu Ecaterina, Boacă Florentina, Petreanu Georgiana de la Grupul Şcolar). Subiectele acestei competiţii şcolare au fost specifice vârstei, precum “Jocuri de copii” la clasa a V-a, “O lume fantastică” la clasa a VI-a, “Dans” pentru clasa a VII-a, “Natura statică” la clasa a VIII-a, “Compoziţie cu mai multe centre de interes” i-a revenit clasei a IX-a, iar elevii clasei a X-a au realizat “Ţinute pentru sezonul primăvară-vară”. “Elevii dărăbăneni s-au străduit, iar rezultatele obţinute au fost pe măsura muncii lor”, ne-a transmis prof. Laura Aramă, coordonatorul educativ al Şcolii Generale “Leon Dănăilă”. Profesoara de desen a condus delegaţia dărăbăneană. Andruş Andreea, Nazare Mădălina, Bichir Georgiana şi Boacă Florentina au fost recompensate cu menţiune, iar Ecaterina Dobrincu a obţinut cel mai bun rezultat al elevilor dărăbăneni: premiul al II-lea.8:22 pm Marti, 03 Mai, 2011

2 Comentarii la “Elevi darabaneni la Concursul judetean de Educatie plastica FOTO”

  1. dyana spune:

    sooper tare :D

  2. manu spune:

    bravo cathy:)

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Crossul Nordului, competiția la care toți participanții au fost câștigători.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare