Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

8 ani de Darabaneni.ro. Rezistăm!

Acum opt ani, într-un orășel abandonat la marginea României, începea unul dintre cele mai frumoase proiecte editoriale din această parte a țării. În data de 17 iulie, pe site-ul Darabaneni.ro au fost încărcate primele articole. Proiectul a crescut de la an la an, și așa cum am scris anul trecut, s-a transformat dintr-o publicație centrată pe sport într-un contidian în toată regula.

În acești ani s-au schimbat multe și în viața celor care stau în spatele acestui proiect. Au crescut, și-au schimbat prioritățile, carierele lor tind acum spre alte orizonturi. Acum un an ne întrebam: Cât vom reuși să mai susținem această idee?A trecut un an de atunci dar întrebarea rămâne. Trebuie să recunoaștem că ne este tot mai greu. Legăturile directe cu locurile natale nu mai sunt atât de puternice. Gândul că nu mai poți să faci o treabă așa cum o făceai odată nu este unul tocmai liniștitor, chiar dacă această realitate este justificată de o serie de cauze obiective. Pe de altă parte, nu putem abandona o muncă în care am depus atât de mult efort, energie și pasiune. Ceva ne oprește să încheiem acest capitol și să refuzăm să ne mai uităm în spate.Darabaneni.ro încă mai rezistă. Nu știm cât, dar știm de ce. Gândul că ești incomod, că prin ceea ce faci tu obligi niște oameni să se conformeze normalității, că într-ul fel s-au altul ești implicat în viața comunității și faci ceva pentru oamenii aceștia, toate acestea ne spun că trebuie – să  încercăm – să mergem mai departe. Darabaneni.ro încă trăiește și se implică în viața orașului. Deocamdată, REZISTĂM! (Alexandru D. AIOANEI)

 


Te-ar mai putea interesa si:  Darabaneni.ro
10:51 pm Joi, 19 Iulie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare