Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

8 ajutoare de urgenta acordate VEZI BENEFICIARII

Edilii locali au aprobat în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local mai multe criterii de acordare a ajutoarelor de urgenţă, printre acestea numărându-se calamităţile naturale, accidentele, bolile grave, intervenţiile chirurgicale ş.a. „Am vrut să venim în sprijinul cetăţenilor cu situaţii materiale precare. Să nu credeţi că vrem să ajutăm noi pe cineva anume” a precizat primarul Corneliu Aroşoaie. Rodica Stoian (foto dreapta), şef Serviciu asistenţă socială din cadrul Primăriei, a enumerat cele 8 persoane care vor beneficia de ajutoare de urgenţă, iar Ionel Nenişcă, preşedintele de şedinţă, a adus în discuţie şi cazul Adinei Luca, o fetiţă care are o formă gravă de miopie şi necesită un tratament costisitor. „Eu am o altă propunere în acest caz: fiecare consilier să contribuie cu câte 50 de lei” a spus Dan Ifrim Tîrniceru. Preşedintele de şedinţă i-a reamintit consilierului independent că acesta s-a abţinut şi de la acest punct de pe ordinea de zi. Tîrniceru şi-a acuzat colegii de şedinţă că fac figuraţie. „Marea majoritate a consilierilor au venit aici doar pentru indemnizaţii şi pentru a apăsa tasta Enter” a spus edilul local. Rodica Stoian a menţionat că aşteaptă documentaţia medicală pentru a întocmi şi dosarul adolescentei Luca. Între timp, Ionel Nenişcă a donat 100 de lei fetiţei pentru a-şi procura nişte lentile speciale, iar Tîrniceru a spus că va face acelaşi lucru.Vezi mai jos lista beneficiarilor de ajutoare de urgenţă
:

Hăidău Viorel 300 lei
Plugaru Florentina 500 lei
Vasilincu Elena 500 lei
Gherasim Dumitru 500 lei
Ilău Costache 200 lei
Mihai Elena 200 lei
Bahrin Viorel 500 lei
Cojocaru C-tin 500 lei
10:29 pm Miercuri, 10 Octombrie, 2012

1 Comentarii la “8 ajutoare de urgenta acordate VEZI BENEFICIARII”

  1. cristidan spune:

    Figurantul din Consiliul Local este chiar Tărniceru, un parvenit pe scara socială, pentru care respectul şi bunul simţ faţă de ceilalţi sunt doar nişte utopii. Nu te ridica la raftul de sus, Dane, că s-ar putea să cazi!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare