Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aproape 250 de jandarmi pregătiţi să intervină de Revelion

              
În perioada 31.12.2014 - 04.01.2015, aproximativ 250 de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros ocazionate de trecerea dintre ani, precum şi la misiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, executate atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, Poliţiei Locale Botoşani şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Botoşani.

În ultima zi a anului, începând cu orele 14:00, jandarmii botoşăneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării manifestărilor cultural-artistice de datini şi obiceiuri de iarnă , în municipiul Dorohoi, oraşul Săveni şi comunele Vorona, Tudora și Pomîrla. În noaptea de Revelion, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va lua măsurile necesare pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor la spectacolul organizat în municipiul Botoşani, unde este aşteptată prezenţa unui număr mare de persoane.

Jandarmii vor patrula în sistem integrat poliţie-jandarmerie,  în vederea prevenirii faptelor antisociale pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi şi a oraşelor Darabani şi Săveni, precum şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală. De asemenea, echipaje de jandarmi vor asigura, în caz de necesitate, intervenţia la obiectivele asigurate cu pază din zona de responsabilitate și la evenimentele sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În afara acestor misiuni, jandarmii execută paza şi protecţia obiectivelor din competenţă, luând măsuri şi pentru depistarea faptelor antisociale din imediata apropiere a acestora, conform competenţelor legale. Acțiunile jandarmilor vor avea un caracter preponderent preventiv și vor viza asigurarea unui climat civilizat, necesar derulării evenimentelor organizate la nivelul localităților, depistarea și sancționarea celor care comit fapte antisociale, precum și respectarea normelor legale vizând comercializarea sau folosirea de obiecte artizanale și distracție pe bază de amestecuri pirotehnice.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani face următoarele recomandări participanţilor la manifestările publice care au loc în perioada următoare:
* Păstraţi banii şi telefonul în compartimentele interioare ale hainei, niciodată în buzunarele de la spatele pantalonilor;
* Dacă vă simţiţi înconjuraţi sau înghesuiţi de diverşi indivizi, asiguraţi-vă că nu rămâneţi fără bani sau acte;
* Ţineţi-vă geanta lipită de corp, în partea din faţă, cu sistemul de închidere orientat către corp şi protejaţi-o cu una din mâini.
*Nu consumaţi băuturi alcoolice în exces, deoarece este un factor favorizant în producerea unor conflicte;
*Evitaţi grupurile de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu intraţi în discuţii contradictorii, chiar dacă sunteţi provocaţi;
*Pe drumul la şi de la locul de desfăşurare a spectacolului, alegeţi locurile bine iluminate şi evitaţi compania persoanele necunoscute;
*Nu purtaţi obiecte de valoare din materiale preţioase la vedere şi nu folosiţi telefonul mobil dacă vă aflaţi singur noaptea pe un drum necirculat sau slab iluminat, decât în situaţii de absolută necesitate, deoarece puteţi deveni victima unei tâlhării;
*La deplasarea spre domiciliu încercaţi să nu fiţi singuri, de preferat ar fi compania unor prieteni;
*Dacă consideraţi că vă urmăreşte cineva, apelaţi 112 şi solicitaţi intervenţia forţelor de ordine!
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ BotoşaniInspectoratul Judetean de Jandarmi Botosanijandarmiorasul Darabani112Politia Locala Botosani
3:56 pm Miercuri, 31 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare