Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
sinistratii zapezii
Politistii de frontiera au ajutat la scoaterea din zapada a 7 masini. Seful SVSU Darabani: „Situatia este critica”
Duminica, 16 Decembrie, 2012
Staţia Meteo Darabani şi Bajura, stratul de zăpadă depăşea 80 de cm. „Poliţiştii cu maşinile lor, noi cu utilajele noastre, fiecare cu ce am putut, dar i-am scos pe oameni de acolo. De asemenea, am mai intervenit şi pentru deszăpezirea a trei maşini de la Eşanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Pe tronsonul Conceşti-Darabani au intervenit şi utilajele primarului Costel Nazare, ... continuare »
INFERNUL ALB Viceprimar Darabani: “Este infundat tot”. Primar Paltinis: “E potopul!...Il asteptam pe Dumnezeu”
Duminica, 16 Decembrie, 2012

Oraşul Darabani este complet izolat din cauza nămeţilor. În Păltiniş, sunt la această oră aproximativ 100 de sinistraţi ai zăpezii, iar în Darabani 20 de oameni au dormit noaptea trecută în clasele Liceului “Dimitrie Cantemir”, acolo unde au fost cazaţi şi elevii sinistraţi. Un bolnav cu diabet din Darabani a rămas izolat între Păltiniş şi Horodiştea, iar primarul Romanescu a spus, la orele 11:00, că nu are soluţii pentru scoaterea dărăbăneanului din ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”