Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sf. Nicolae

A venit iarna si la Darabani! GALERIE FOTO

Joi, 06 Decembrie, 2012

În ceea ce privește pregătirea administrației administraţiei locale pentru sezonul de iarnă, primarul a declarat că echipamentele și oamenii din subordine sunt pregătiți să intervină în orice moment. ”Avem trei utilaje disponibile și funcționale, unul pentru deszăpezirea troatuarelor și două pentru străzi. Rezerve de motorină avem,  iar oamenii sunt pregătiți pentru orice situație”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroșoaie, primarul ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare