Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SC Mindo SA Dorohoi

Exploatarea nisipului cuartos de la Hudesti s-ar putea relua FOTO

Joi, 15 Mai, 2014

Din perspectiva resurselor minerale, comuna Hudeşti ar putea fi considerată una dintre cele mai bogate din țară. Zăcământul de nisip cuarțos, unic prin concentrația sa de cuarț de 99.8% reprezintă o comoară a comunei. Exploatarea zăcământului a început înainte de 1989, când lucrau aici între 270 şi 300 de persoane. Activitatea s-a redus treptat, iar în anul 2000, la data tragicului accident, numărul muncitorilor atingea 200. Lipsa pieței de desfacere, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare