Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EMOŢII! Un singur candidat pentru şefia Spitalului Orăşenesc Darabani

14 septembrie a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru concursul de ocupare al postului de manager al Spitalului Orăşenesc Darabani. Darabaneni.ro anticipa încă din 10 august, că favorit pentru fotoliul de manager al spitalului este Lucian Irimia. Și între timp, nu s-a produs nici o surpriză. Consiliul de Administraţie al centrului medical din localitate nu a avut prea mult de furcă cu trierea dosarelor. A fost vorba de o singură candidatură pentru şefia spitalului. Cea a economistului Lucian Irimia, în vârstă de 41 de ani, care a ocupat în ultimii ani funcția de şef birou financiar-contabil al Spitalului Orăşenesc Darabani. „Practic noi ne-am aşteptat să fie mai mulți candidaţi pentru acest post, pentru a avea de unde alege, dar trebuie să ne adaptăm situaţiei de faţă. Împreună cu membrii Cosiliului de Administraţie, Dumitru Haha și Doina Caba am validat dosarul unicului candidat, Lucian Irimia”, ne-a declarat preşedintele comisiei de concurs, Lucian Florea.Nici nu s-a întocmit bine CA al spitalului, că ieri Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a și emis un ordin prin care încetează calitatea de membri ai reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani din CA, fiind înlocuiți cu alţi reprezentanţi ai aceleiaşi instituţii şi anume Mihaela Felicia Beleca, director executiv DSP Botoşani şi juristul Constantin Lusneac. Luni, 20 septembrie ora 9:00, candidatul Lucian Irimia va susţine proba finală de expunere a lucrării de management al unităţii spitaliceşti. Viitorul manager a absolvit Facultatea de Management Financiar Contabil şi s-a înscris nu demult, la un master în management spitalicesc. „Nu am emoţii la acest examen, am emoţii pentru ce o să urmeze în viitor, fiind binecunoscute actulalele <<boli>> ale sistemului sanitar românesc”, ne-a declarat Lucian Irimia. Vă reamintim că tânărul manager îl va înlocui pe actualul deţinător al funcţiei, dr. Mihai Leuştean. Dacă această schimbare este de bun augur şi va însemna o îmbunătăţire a actului medical, doar „pacienţii” se pot exprima în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat.(L.B.)

 9:55 pm Sambata, 18 Septembrie, 2010

11 Comentarii la “EMOŢII! Un singur candidat pentru şefia Spitalului Orăşenesc Darabani”

 1. unul spune:

  Multumim din inimă partidului!!!!!!!!!!!! Lu dom primar, lu dom vice ........ Frumoase "combinaţii" coloristice: portocaliu, galben, roşu ......... Să vedem ce va ieşi, că de la pădure a fost cam rău!!!!!!!!

 2. altu spune:

  Se pricepe Florea la management sanitar cum se pricepe Burlacu la administratie locală. Se pot trata foarte bine la spitalul sus menţionat.

 3. altul spune:

  Cu acestă conducere spitalul va avea soarta clădirii din articolul de mai sus

 4. elisav spune:

  speram ca un darabanean va restabili presigiul Spitalului orasenesc dupa ani si ani de dispret din partea conducerii aflate pe picior de plecare.

 5. elisav spune:

  speram ca un darabanean va restabili presigiul Spitalului orasenesc dupa ani si ani de dispret din partea conducerii aflate pe picior de plecare.

 6. md spune:

  vom trai si vom vedea,dar....domnul Irimia vine de undeva si pleaca undeva.....vorba evreului.sper sa ma insel dar nu cred in oamenii de genul acesta,cum este primarul nostru ,viceprimarul ,deputatul nostru PD...pacat ca suntem reprezentati de acesti oameni,nonvalorile sunt promovate.sunt fericita totusi ca darabanenii mai citesc.bravo domnule doctor poate totusi mai avem o sansa si noi.cu respect,md

 7. azia spune:

  Sa lasam culoarea politica.Era nevoie de o schimbare.Si ......sa nu fim carcotasi. Hai sa-i dam noului director un vot de incredere. Ceva in bine trebuie sa se schimbe si la spitalul din orasul nostru,nu?

 8. FARMA spune:

  Ai dereptate md, vom trai si vom vedea.

 9. md spune:

  Bine ,aveti dreptul sa visati in continuare....eu m-am saturat sa le tot acord un vot de incredere ...dar ar fi bine macar sa ramanem cu spitalul ,stiti bine ca sectie de Ginecologie nu mai avem si datorita dr Leustean avem inca laborator de analize si radiologie asa cum sunt jalnice ,dar sunt.

 10. pacientul darabanean spune:

  md, ai uitat sa spui ce nu avem datorita dr. Leustean...in primul rand nu avem doctori in spital, care se stie ca au fost "tocati" marunt de eternul director, care a ajuns sa considere spitalul ograda sa proprie. Era nevoie de o schimbare

 11. md spune:

  Da.............e greu sa cresti in umbra stejarului batran.

 12. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare