Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EXCLUSIVITATE Liviu Câmpanu: „Este important să aflaţi nişte adevăruri”

 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Darabani de joi a dat în clocot, principalul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea proiectului de hotărâre prin care Spitalul Orăşenesc Darabani este comasat cu Spitalul Municipal Dorohoi. Sala Primăriei a devenit neîncăpătoare, deoarece un grup destul de numeros de salariaţi ai unităţii spitaliceşti a participat la şedinţă. De asemenea, senatorul independent Liviu Câmpanu a luat parte la discuţii. După expunerea de motive prezentată de către primarul Ghiorghi Burlacu, a luat cuvântul parlamentarul dărăbănean. „Este important să aflaţi nişte adevăruri. Decizia de transformare a Spitalului Orăşenesc Darabani în cămin de bătrâni a fost luată cu ştiinţa prefectului şi a preşedintelui CJ Botoşani. Nu trebuie să uitaţi că principala formaţiune politică aflată la putere în România este PDL. O Hotărâre de Guvern nu poate fi modificată decât tot printr-o Hotărâre de Guvern. Ministrul Sănătăţii mi-a promis că săptămâna viitoare va rezolva această problemă”, a spus Câmpanu. Senatorul a infirmat zvonurile conform cărora desfiinţarea spitalului are legătură cu proiectul la care doctorul dărăbănean a participat, acela de înfiinţare a unei unităţi spitaliceşti private. Liviu Câmpanu a aruncat "bomba" şi cadrele medicale prezente în sală au explodat. „Chiar cineva din Darabani şi-a dorit foarte mult transformarea spitalului în cămin de bătrâni, unitate pe care s-o conducă ulterior”, a spus Câmpanu, dar nu a dat nici un nume. Parlamentarul a încercat să-i liniştească pe angajaţii unităţii sanitare din localitate, declarându-se un aliat al acestora. „Dacă va fi nevoie, fac grevă împreună cu dumneavoastră în faţa spitalului. Am speranţa că vom schimba aceste lucruri, după alegerile viitoare. Vă rog să aveţi încredere în mine”, a conchis Liviu Câmpanu.  
9:14 pm Joi, 17 Martie, 2011

1 Comentarii la “EXCLUSIVITATE Liviu Câmpanu: „Este important să aflaţi nişte adevăruri””

  1. aioanei adrian spune:

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare