Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Salariaţii Spitalului Orăşenesc: „Suntem umiliţi!”

 

Revoluţie în sistemul sanitar dărăbănean! Consilierii locali din Darabani au fost eclipsaţi de cadrele medicale prezente în număr mare la şedinţa extraordinară a edililor locali. Salariaţii unităţii spitaliceşti din localitate au declarat la unison că sunt umiliţi de luarea deciziei de comasare a Spitalului din Darabani cu Spitalul Municipal Dorohoi şi au exclus cu desăvârşire înfiinţarea unui cămin de bătrâni la Darabani, susţinând inutililatea acestuia. „Noi nu ne vom duce niciodată părinţii la azil. Există un astfel de stabiliment la Hudeşti şi nu merge nimeni acolo”, au afirmat unele persoane din sală. Mai mult, primarul a fost acuzat că a făcut deja cărţile pentru un astfel de cămin de bătrâni acum o lună, când a participat la Mioveni la şedinţa Asociaţiei Oraşelor din România. „Ştim de existenţa unui dosar finalizat cu viitorul personal al unui azil de bătrâni la Darabani”. Ghiorghi Burlacu a negat cu desăvârşire acest lucru. „Dacă cineva îmi arată un astfel de dosar, eu demisionez imediat”, a spus primarul.

 „Noi am greşit, pentru că din acel moment trebuia să venim să protestăm pe treptele Primăriei. Acum s-ar putea să fie prea târziu”, a spus asistenta medicală Mariana Chirilă. Cadrele medicale au răbufnit şi au invocat managementul defectuos al unităţii sanitare şi lipsa de comunicare. Dr. Tania Aroşoaie a găsit şi explicaţia în acestă situaţie: „Nu am văzut nicăieri în România ca în Consiliul de Administraţie al unui spital să nu fie nici un medic, măcar un asistent. Pe noi nu ne consultă nimeni, niciodată. Comunicarea s-a frânt între dumneavoastră şi manager. Sunteţi mulţumit de manager?”, s-a adresat Aroşoaie, primarului Burlacu. Preşedintele de şedinţă Dinu Gîrbaci a făcut apel la cei prezenţi pentru ca şedinţa să nu degenereze. Ghiorghi Burlacu s-a apărat invocând faptul că a strâns semnături de la populaţie pentru salvarea spitalului şi chiar a intenţionat să pună un cearşaf alb în semn de protest pe spital. Replica asistenţei: „Ca la un sicriu”.Aflat în corzi, primarul Burlacu s-a răzbunat pe consilierul Dinu Hrimiuc, în momentul în care democrat-liberalul comunica asistenţei aportul partidului său şi al deputatului Strugaru la salvarea spitalului. „Nu ne interesează unde ai fost tu şi ce ai făcut”, l-a contrat primarul pe Hrimiuc. Consilierii locali s-au făcut foarte mici, doar intervenţiile sporadice ale lui Zaharia şi Hriţcu reuşind să mai aplaneze ploaia de acuze a cadrelor medicale. „Noi ce căutăm aici?” s-au întrebat retoric unii edili locali. Votul lor în unanimitate a fost doar o formalitate. Înainte de a părăsi sala, dr. Aroşoaie a mulţumit primarului şi consilierilor pentru votul acordat şi pentru că le-a permis cadrelor medicale accesul la această şedinţă de Consiliu Local.11:48 pm Joi, 17 Martie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare