Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DRAMA SPITALULUI ORASENESC DARABANI Punct si de la capat

 

După ce consilierii locali din Dorohoi şi Darabani au votat săptămâna trecută proiectul de hotărâre prin care Spitalul Orăşenesc Darabani era comasat cu Spitalul Municipal Dorohoi, toate actele au fost trimise la Prefectura Botoşani pentru a se verifica legalitatea acestora. „Vinerea trecută Hotărârile de CL de la Dorohoi şi Darabani au primit aviz favorabil din partea Instituţiei Prefectului. S-a făcut o solicitare către Ministerul Sănătăţii pentru un aviz, pentru a se iniţia un proiect de Hotărâre de Guvern”, a declarat luni pentru Darabaneni.ro Radu Doruleţ, consilierul Cancelariei prefectului. Vă reamintim că Executivul trebuie să aprobe o nouă HG prin care să retragă Spitalul Orăşenesc Darabani de pe lista neagră a unităţilor spitaliceşti care vor fi transformate în cămine de bătrâni. În acest timp, primarul Ghiorghi Burlacu împreună cu Lucian Irimia şi Doina Caba se aflau la sediul Ministerului Sănătăţii pentru a obţine avizul solicitat de către Prefectura Botoşani. Delegaţia dărăbăneană a fost îndrumată la sediul ministerelor din capitală de către senatorul Liviu Câmpanu. „Am stat în Bucureşti până la ora 18:00 şi am aflat de la jurista MAI, Luminiţa Ghiţă, că nu avem nevoie deocamdată de avizul ministrului Sănătăţii, pentru această Hotărâre de Guvern”, ne-a declarat  Ghiorghi Burlacu.Contactat ulterior în chestiunea „uite avizul, nu e avizul”, Radu Doruleţ ne-a oferit noi precizări. „Cel mai în măsură să vă dea detalii despre această chestiune este primarul Burlacu. El a fost la Bucureşti. Cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor au spus că obţin ei avizul”, ne-a comunicat marţi consilierul prefectului Cristian Roman. Mai mult, dărăbănenilor li s-a comunicat că Hotărârile Consiliilor Locale luate la Dorohoi şi Darabani săptămâna trecută nu sunt valide. Conform legislaţiei în vigoare, comasarea spitalului din Darabani cu cel din Dorohoi presupune renunţarea la personalitatea juridică a Spitalului Orăşenesc Darabani şi implicit desfiinţarea ca unitate spitalicească de sine stătătoare. Acest lucru nu a fost menţionat în HCL de săptămâna trecută. De asemenea, managementul asistenţei medicale a spitalului dărăbănean a trebuit să fie predat Consiliului Local Dorohoi.        
 8:16 pm Marti, 22 Martie, 2011

2 Comentarii la “DRAMA SPITALULUI ORASENESC DARABANI Punct si de la capat”

  1. ovidiu spune:

    ceva normal caci altceva nu prea a mai ramas de furat.spitalele si scolile..restul sau dus

  2. politai spune:

    campanu si-a indeplinit scopul a inchis spitalul ca sa ramana el cu spitalul lui privat si sa ne incaseze pe toti. trimite toti doctorii in dorohoi ca sa ramana el singur pe toata zona. v-a prostit din nou poate de acuma va inchide si politia si liceul si le muta la dorohoi impreuna cu judecatoria si parchetul. va fi regele darabaniului

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare