Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viitoare cabinete medicale de specialitate in Policlinica DarabaniConsilierii locali au adoptat în ultima şedinţă trecerea spaţiilor din incinta clădirii Policlinicii din domeniul public în domeniul privat al oraşului Darabani. Prin această HCL se nivelează terenul pentru înfiinţarea unor cabinete medicale de specialitate, de care oraşul are imperioasă nevoie, în urma desfiinţării Spitalului Orăşenesc. Există deja cereri de concesionare depuse de către medicii Larisa Teioşanu, Tania Aroşoaie, Viorica Nor şi Mihai Leuştean. După ce doctorii îşi vor înfiinţa cabinetele medicale, conform legii ei vor putea concesiona spaţiile respective cu numai un euro/mp/an în primii cinci ani de funcţionare, şi ulterior la preţul pieţei. Conform raportului de specialitate întocmit de către arhitectul şef Gheorghe Dragotă, termenul minim pentru care se va face concesionarea este de 15 ani, contractul fiind încheiat cel mult până la împlinirea vârstei de pensionare a medicului. În prezent în clădirea Policlinicii funcţionează un cabinet stomatologic al dr. Letiţia Ignat, un laborator de tehnică dentară şi cabinetul de medicină de familie al dr. Adrian Meţler. În aceeaşi ordine de idei, edilii locali au aprobat concesionarea Punctului sanitar din str. Şcolii din Bajura de către medicul de familie Marcel Ţuţuianu, în aceleaşi condiţii specificate mai sus.    


6:43 pm Vineri, 06 Mai, 2011

2 Comentarii la “Viitoare cabinete medicale de specialitate in Policlinica Darabani”

  1. kix spune:

    Vai de capul nostru. Multe salutări celor din Etyopia

  2. costel spune:

    Dl Leuştean vrea un cabinet multifunţional?....Cu contabil de luat şpagă?, sau de vândut aparate pentru radiografii?, de fugărit doctori?

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare