Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Valerian Andrieş: „Nici tata senatorilor nu ne poate influenţa decizia”

Joi s-a consumat la Dorohoi un nou episod din drama Spitalului Orăşenesc Darabani. Consiliul Local Dorohoi s-a întrunit în şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectul de hotărâre prin care Spitalul Orăşenesc Darabani devine secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi. Ideea generală a fost cea de act caritabil pe  care dorohoienii îl fac pentru salvarea unităţii  spitaliceşti din oraşul vecin. La această şedinţă a fost  prezentă şi o delegaţie din Darabani formată din primarul şi viceprimarul oraşului, managerul Irimia, secretarul Zahariea, consilierul local Dinu Hrimiuc, dar şi conducerile serviciului financiar-contabil din cadrul Primăriei Darabani şi a Spitalului Orăşenesc. Dărăbănenii s-au prezentat precum mieii la tăiere, aşa cum anticipa şi Lucian Irimia: „Noi nu prea avem ce negocia, în momentul în care ne ducem cu mâna întinsă”. Mai mult, primarul Ghiorghi Burlacu a punctat faptul că gestul dorohoienilor este unul nobil. Omologul său, Dorin Alexandrescu, a vorbit despre situaţia disperată în care se află unitatea sanitară dărăbăneană şi faptul că politicul nu este un factor determinant în acest caz.  „Latura umană este principalul motiv pentru care ne-am adunat aici", a declarat primarul dorohoian. Managerul Spitalului Municipal, dr. Valerian Andrieş(foto), a continuat ideea primarului, fiind mult mai categoric: „Acest proiect se realizează pentru că s-au unit toate părţile implicate: cei doi manageri ai spitalelor şi primarii celor două oraşe. Sunt persoane care profită de această situaţie şi îşi arogă drepturi necuvenite. Dacă eu, preşedintele PDL Dorohoi, nu aş fi fost de acord cu acest lucru, putea să intervină şi tata senatorilor din România. Facem ceea ce facem pentru că suntem oameni şi această situaţie nu trebuie exploatată politic”, a spus Andrieş. Managerul dorohoian nu a pronunţat nici un nume, dar el a făcut aluzie la senatorul Liviu Câmpanu, după ce parlamentarul dărăbănean a făcut demersuri pentru salvarea spitalului din localitate. Câmpanu a sosit la finalul şedinţei şi a ratat intervenţia doctorului dorohoian. Consilierii au vrut să se asigure că modalitatea prin care Spitalul Orăşenesc Darabani va fi comasat cu cel din Dorohoi este prin absorbţie şi nu prin fuziune, iar Primăria Darabani va continua să finanţeze unitatea spitalicească din localitate, chiar dacă aceasta îşi pierde personalitatea juridică şi va deveni o secţie a spitalului din Dorohoi. În final, proiectul de hotărârea a fost votat în unanimitate, iar primarul Ghiorghi Burlacu le-a strâns mâna dorohoienilor, cu un zâmbet amar.   
8:07 pm Joi, 17 Martie, 2011

2 Comentarii la “Valerian Andrieş: „Nici tata senatorilor nu ne poate influenţa decizia””

  1. dan ilcu spune:

    Ca-n vorba aia RAU,RAU DAR MAI RAU FARA RAU .E bine si asa ,vedeti dumneavoastra domnilor ca la greu se poate.

  2. indiferent spune:

    hai, ca inca nu au murit laudatorii......

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare