Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Roxana Anusca

Primarul de Mileanca a venit cu racheta, preotul Pinzariu a dat sfintirea pe cununie FOTO

Duminica, 25 August, 2013

Până la sosirea parlamentarilor, primii ajunşi la noul cabinet al deputatului Şoptică au fost primarii PNL din zona oraşului Darabani. Ioan Ursachi (foto sus), primarul comunei Mileanca, a coborât din maşină cu o rachetă de tenis şi un set de mingi, afirmând că acesta este cadoul său de casă nouă pentru parlamentarul Costel Şoptică care este un împătimit al sportului alb. Exact în momentul în care deputatul Colegiului Darabani a parcat maşina în faţa ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, primari, presedinte CJ si directori PNL prezenti la sfintirea Cabinetului Parlamentar al deputatului Soptica GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 24 August, 2013

âmbătă, 24 august a.c., a avut loc sfinţirea  Cabinetului Parlamentar din Darabani al deputatul Costel Şoptică, eveniment la care au participat primarii mai vechi sau mai noi PNL din zona oraşului de pe malul Prutului, mai mulţi directori liberali, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, parlamentarii Roxana Anuşca Ţurcanu şi Verginel Gireadă, dar nu şi edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie sau alţi primari sau consilieri PSD. Doar Ionel Nenişcă s-a întreţinut ...  continuare »

Fara comentarii »

Liberalii darabaneni si-au ales conducerea, cu Florin, Roxana si Costel GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 31 Martie, 2013

Liberalii au ascultat în deschidere Imnul de Stat al României, şedinţa fiind moderată de Liviu Andronic, care în momentul în care a trebuit să pronunţe numele de familie al deputatei prezente în sală, i-a cerut sfatul preşedintelui CJ: „Cum să spun, d-le preşedinte?”. Primarul Corneliu Aroşoaie a fost singurul dintre preşedinţii celorlalte partide din Darabani care a răspuns invitaţiei liberalilor. Edilul şef al oraşului Darabani a mulţumit preşedintelui ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare