Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rodica Stoian

Consiliul Local Darabani participă cu 4032 lei la „Reabilitarea bazată pe comunitate”

Duminica, 14 Decembrie, 2014

Autorităţile locale au dat curs cererii înaintate de Fudaţia Star of Hope Primăriei din localitate în vederea acordării unui sprijin financiar pentru trei familii din Darabani ai căror copii beneficiază de recuperare în centrul de consiliere şi sprijin de la Dorohoi. Valoarea cofinanţării pentru anul 2015 este de 4032 lei. „Este vorba de cele trei familii pentru care d-voastră şi anul trecut aţi aprobat o sumă de bani pentru a putea ca acele persoane care au ...  continuare »

Fara comentarii »

DRAMA Casa unei batrane din Esanca a fost facuta scrum IMAGINI DE COSMAR

Marti, 01 Octombrie, 2013

Dănilă Rariţa, de 97 de ani, din Eşanca a rămas săptămâna trecută fără acoperiş deasupra capului după ce casa sa a ars în totalitate într-un incendiu propagat, cel mai probabil, de la coşul supraîncălzit. Sosiţi la faţa locului, pompierii nu au mai putut salva mare lucru, oprind propagarea incendiului şi la celelalte case din sat. Independentul Gheorghe Bejinariu a prezentat acest caz în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani, dar a trecut ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii vor putea intra in posesia ajutoarelor pentru incalzire dupa 18 decembrie

Marti, 11 Decembrie, 2012

Beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei vor putea primi acest sprijin după data de 18 decembrie. „Suntem programaţi la Trezorerie pe data de 18 decembrie. Probabil că vom intra în posesia banilor pe 19 sau 20 decembrie. Este vorba de suma de 12.021 lei la ajutoarele pe oraş”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Rodica Stoian, şef  Serviciu Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Darabani. După selecţia dosarelor, s-a stabilit că un număr de 274 ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare