Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop

Robert Grumezescu

ACS Sănătatea a terminat turul campionatului pe locul XI ”Este ok…Habar nu am avut cu ce se mănâncă”

Duminica, 03 Decembrie, 2017

”Per ansamblu este ok, cu toate că am pierdut cel puțin 4 puncte aiurea. A fost foarte greu. Habar nu am avut cu ce se mănâncă. Nici nu am avut de la cine să învățăm. Acum am acumulat ceva experiență” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă, care contrazice în totalitate ”gurile rele” care spun că s-ar trage obloanele la Sănătatea. ”Este exclus acest lucru, după ce ne-am chinuit atât” a precizat președintele asociației sportive. ...  continuare »

Fara comentarii »

Grumezescu revine la Sănătatea. Suspansul continuă pe banca tehnică

Miercuri, 19 Iulie, 2017

Robert Grumezescu a jucat anul trecut un meci oficial pentru CS Sănătatea Darabani și chiar a marcat un gol împotriva Europei Hilișeu, dar ulterior a plecat în Liga a II-a la ACS Berceni pentru care a marcat două goluri, apoi la Foresta Suceava, ambele echipe dând chix pe a doua scenă a fotbalului românesc. La fel ca SC Bacău la care a jucat Grumezescu, ca să nu mai vorbim de Unirea Urziceni, care este deja istorie. Cert este că Grumezescu a fost până acum un ...  continuare »

Fara comentarii »

Mesaj emoţionat al fotbalistului dărăbănean Grumezescu, după decesul lui Ekeng: Ai avut ghinionul să ajungi în ţara greşită

Sambata, 07 Mai, 2016

Când spui fotbalist, mulţi se gândesc la "Bani,femei, cluburi, distracții, alcool, aroganțe etc". Însă mulţi nu știu câte sacrificii fac acești oameni pentru a-și împlini dorința de a se afirma pe teren, de a ajunge cât mai sus. Mulţi nu știu că există perioade fără sărbători, fără familie, stres, nervi, supărări. Sunt înjurați pe teren în ultimul hal posibil, blamați de niște oameni care stau cu fundul în fotoliul cald și care probabil ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂ VINĂ CUPA…la Darabani! Victorie cu repetiţie? GALERIE FOTO

Sambata, 19 Decembrie, 2015

Două echipe au ridicat fotbalul la rang de artă în cea de-a cincea zi a Cupei Darabaneni.ro.  Ded Com şi Flacăra Darabani au încântat publicul care a încălzit Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. „Lingura de lemn” a zilei au luat-o cei de la Flacăra Vlăsineşti. Pentru că au declarat forfait, Palalaie & Co au cedat locul II din grupă elevilor de la Young Boys, care vor disputa prima semifinală a zilei de sâmbătă împotriva echipei ...  continuare »

Fara comentarii »

Grumezescu a făcut istorie în Cupa României FOTO

Joi, 24 Septembrie, 2015

Lui Grumezescu îi merge din ce în ce mai bine la SC Bacău. Echipa sa a eliminat din Cupa României mult mai titrata CSU Craiova, cei drept la loviturile de la 11 m. Dărăbăneanul a început partida pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren în minutul 57. Robert Grumezescu a avut două oportunităţi de a marca, dar a trimis de fiecare dată peste poarta lui Straton. „A fost frumos. Am mai trăit aceste momente când am eliminat CSM Iaşi acum doi ani cu FCM Dorohoi” ...  continuare »

Fara comentarii »

Robert Grumezescu continuă în Liga a II-a la Sport Club Bacău

Marti, 18 August, 2015

Grumezescu îl va avea antrenor la SC Bacău pe fostul tehnician al echipei FC Botoşani, Cristian Popovici. Băcăuanii îşi doresc ca în doi ani să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorul de 22 de ani a precizat că va beneficia de un contract mai bun la Bacău, faţă de cel pe care l-a avut la echipa patronată de Victor Mihalachi. „Îmi doresc să joc cât mai curând în Liga I. Asta depinde numai de mine” a declarat pentru Darabaneni.ro, ...  continuare »

Fara comentarii »

„Isteria” Ice Bucket Challenge i-a „contaminat” si pe darabaneni. VEZI cine si-a turnat apa cu gheata in cap VIDEO

Sambata, 06 Septembrie, 2014

Robert Grumezescu (foto stânga) a spus că a donat 20 de lei la BCR Botoşani, chiar dacă nu ştia exact cărui caz umanitar se adresează banii săi. Se pare că duşurile reci nu prea îi priesc atacantului echipei FCM Dorohoi. Dacă etapa trecută a marcat în partida cu Unirea Slobozia (scor 1-1), astăzi (6 septembrie), FCM Dorohoi, cu Grumezescu titular, a pierdut la scor de neprezentare (3-0) partida disputată la Rapid CFR Suceava. Robert Grumezescu i-a provocat, la ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabaneanul Grumezescu in probe la FC Botosani. Grozavu: „Este un baiat tanar, are calitati...”

Sambata, 14 Iunie, 2014

Începând din această săptămână, Robert Grumezescu, fostul jucător al CS Darabani, se antrenează împreună cu ceilalţi jucători ai echipei fanion a judeţului CS Botoşani. Leo Grozavu, antrenorul lui Croitoru & Co spune că nu şi-a format încă o părere despre atacantul dărăbănean care a fost în probe şi la vicecampioana Italiei, AS Roma. La 10 zile după ce a promovat în divizia B, Grumezescu a fost convocat s ...  continuare »

Fara comentarii »

FCM Dorohoi a promovat in Liga a II-a cu doi darabaneni in echipa. Grumezescu: „Sunt pe val!”

Sambata, 31 Mai, 2014

„Mă bucur că am promovat şi sper să promovez şi mai departe cu Dorohoiul sau altă echipă. Le mulţumesc şi colegilor pentru că toţi am muncit, altfel nu puteam ajunge până aici” a declarat pentru Darabaneni.ro, Grumezescu. Fost jucător la FC Botoşani, dărăbăneanul Alexandru Stancoschi este acum titular la FCM Dorohoi, după groaznica accidentare (dublă fractură de tibie şi peroneu) suferită în iunie 2012. Dorohoienii vor sărbători promovarea vineri în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Mănăstirea ”Sfânta Treime” din Eșanca (Darabani), în culori sfinte.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare