Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Robert Cazanciuc

Dărăbănenii răsuflă din nou uşuraţi. Parchetul şi Judecătoria nu se desfiinţează

Joi, 14 Mai, 2015

Ameninţate de mai multe ori cu desfiinţarea, instituţiile legii din Darabani: Parchetul şi Judecătoria scapă încă o dată, iar locuitorii de pe malul Prutului nu trebuie, cel puţin deocamdată, să-şi găsească dreptatea la Săveni sau Dorohoi. Plenul Senatului a respins proiectul de lege care prevedea desființarea unor instanțe judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea, printre care Judecătoria și Parchetul Darabani, la un an după ce Camera ...  continuare »

Fara comentarii »

Judecatoria Darabani, luata din nou in discutie pentru desfiintare „Darabaniul are sansa lui”

Vineri, 24 Octombrie, 2014

În cadrul conferinței de presă organizate joi, 23 octombrie 2014, la Tribunalul Botoșani, Robert Cazanciuc, Ministrul Justiției, a adus în discuție posibilitatea ca Judecătoria Darabani să fie desființată. Instituția condusă de acesta împreună cu Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) lucrează în prezent la propunerea de degrevare a instanțelor judecătorești, pentru o mai bună eficientizare a activității judiciare. În plan ar intra și orașul Darabani ...  continuare »

Fara comentarii »

Soptica: „O sa reusim in Parlament ceea ce nu am reusit cu ministeriadele...In rest, declaratii politice si povesti se gasesc foarte multi sa faca

Luni, 17 Februarie, 2014

Disensiunile din cadrul alianţei de guvernare se răsfrâng, din păcate, şi în demersurile parlamentarilor botoşăneni care au declarat că îşi unesc forţele pentru salvarea Parchetului şi Judecătoriei din Darabani. Dacă Doina Federovici şi Şerban Mihăilescu au spus că întâlnirea cu ministrul Justiţiei a fost una constructivă, liberalul Costel Şoptică a fost dezamăgit de atitudinea lui Robert Cazanciuc. Deputatul Colegiului Darabani a afirmat că iniţiativa ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica a depus amendament impotriva desfiintarii Parchetului si Judecatoriei Darabani

Luni, 17 Februarie, 2014

Deputatul Colegiului Darabani a motivat că prin desfiinţarea Judecătoriei şi Parchetului Darabani se aduce atingere accesului la justiţie din cauza distanţelor mari pe care ar trebui să la parcurgă locuitorii din zonă până la cele mai apropiate instanţe. Liberalul a invocat şi raportul „Sisteme judiciare din Europa: Eficienţa şi calitatea justiţiei” elaborat de Comisia Europeană pentru Eficienţa Justiţiei (CEPEJ) în 2012 care atrage atenţia că accesul ...  continuare »

Fara comentarii »

Senatorii Doina Federovici si Serban Mihailescu l-au invitat pe ministrul Justitiei la Darabani: „Exista solutii pentru ca Judecatoria si Parchetul sa nu fie desfiintate

Luni, 17 Februarie, 2014

Anunțul făcut de Ministrul Justiției, prin care acesta făcea cunoscut faptul că Judecătoria și Parchetul Darabani sunt pe o lista neagră a instanțelor ce urmează să fie desființate a dat start şirului declaraţiilor parlamentarilor botoşăneni, care au anunţat că deţin soluţia pentru păstrarea celor două instituții din Darabani. Astăzi, 17 februarie 2014, senatorii Doina Federovici și Șerban Mihăilescu au emis un comunicat de presă prin care își ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare