Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Revista 22

COMENTARIUL SAPTAMANII Taranii infractori versus politicieni superimuni

Sambata, 14 Decembrie, 2013

Pe 27 aprilie 2012, USL depunea o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, în care introducea un paragraf și despre gazele șist, care suna cam așa: „De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de șist, in condițiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să  reglementeze condițiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu şi de poluare a apelor freatice?". ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare