Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

RAR

Atentie soferi! Politistii impreuna cu reprezentantii RAR fac controale pe principalele drumuri nationale

Miercuri, 22 Ianuarie, 2014

Astăzi, 22.01.2014, în intervalul orar 07.00-21.00, poliţiştii rutieri, în colaborare cu reprezentanţii RAR-Filiala Botoşani, vor acţiona pe principalele drumuri naţionale din judeţul Botoşani, în vederea depistării autovehiculelor ce prezintă defecţiuni tehnice ale sistemelor de iluminare-semnalizare, mecanismului de direcţie, sistemului de frânare sau care au montate anvelope necorespunzătoare ori utilizează dispozitive neomologate. Controalele ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare