Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Radu Tipisca

Prescolarii Gradinitei nr. 5, cei mai buni “mici pompieri” din zona orasului Darabani GALERIE FOTO

Joi, 20 Martie, 2014

Organizatorii (cadrele didactice Zîna Andronic şi Floriţa Mardar împreună cu directorul Lucian Florea) au ţinut să-i mulţumească Liei Tîrniceru-Ifrim, care i-a premiat pe copii cu dulciuri. “În cadrul concursul cu caracter educativ şi tehnico-aplicativ în domeniul apărării împotriva incendiilor, copiii au demonstrat că au cunoştinte legate de efectele incendiilor asupra vieţii şi sănătăţii oamenilor şi ştiu cum să se comporte în situaţii de ...  continuare »

Fara comentarii »

Scolile din Darabani, controlate de inspectorii ISU Botosani GALERIE FOTO

Joi, 12 Decembrie, 2013

Unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Darabani au avut parte în perioada 11-12.12.2013 de un control de prevenire, efectuat de inspectorii ISU Botoşani, care a avut ca obiectiv verificarea respectării normelor și a reglementărilor privind apărarea împotriva incendiilor și protecția civilă, controlul realizării pregătirii și instruirii specifice a angajaților, a modului de asimilare a regulilor și măsurilor specifice, precum și a comportamentului de ...  continuare »

Fara comentarii »

Gradinita nr. 2 din Darabani a castigat faza zonala a concursului „Micii pompieri” GALERIE FOTO

Sambata, 23 Martie, 2013

Concursul are un caracter educativ şi tehnico-aplicativ, în domeniul  apărării împotriva incendiilor, se adresează copiilor din învăţământul preşcolar şi are ca scop dezvoltarea capacităţii de înţelegere şi apreciere a pericolelor generate de situaţii de urgenţă şi cunoaşterea efectelor incendiilor asupra vieţii şi bunurilor  materiale. La această competiţiei, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare