Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut

Se prelungește programul de lucru la Punctul de trecere al Frontierei Rădăuți-Prut

Sambata, 26 Februarie, 2022

Inaugurat în februarie 2010, după reconstrucția podului peste râul Prut, punctul vamal de la Rădăuți-Prut a funcționat pe avarie. Fără a fi dotat cu infrastructura necesară, spre deosebire de punctul de pe partea basarabeană, punctul de trecere a frontierei a activat doar 12 ore pe zi, în intervalul 08:00-20:00. Acest punct vamal se află la 13 kilometri de punctul de trecere a frontierei Criva-Mămăliga de pe granița moldo-ucraineană, situat pe o arteră rutieră ...  continuare »

Fara comentarii »

Maşină cu roţi de rezervă „reşapate” cu ţigări

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

„Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în interiorul a două roţi de rezervă cantitatea de 8400 ţigarete de contrabandă. Conforma prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 4.620 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă ...  continuare »

Fara comentarii »

Fiat cu documente false oprit in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti-Prut

Marti, 09 Aprilie, 2013

În data de 08 aprilie a.c., în jurul orelor 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul român Gheorghe P., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Italia. La solicitarea poliţistului de frontieră bărbatul a prezentat la control asigurarea autovehiculului tip carte verde şi documentul care atesta inspecţia tehnică ...  continuare »

Fara comentarii »

Audi cu acte false oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut

Sambata, 02 Martie, 2013

În data de 28 februarie, orele 15:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Alexandru C., cu dublă cetăţenie română şi R. Ucraina, în vârstă de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare nu îndeplineşte ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare