Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PTF Radauti Prut

Tigari pe post de combustibil pentru un autoturism VW

Vineri, 26 Aprilie, 2013

În data de 25 aprilie, în jurul orelor 11:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Adrian B., cetăţean român, conducând un autoturism marca VW, înmatriculat în România. Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră români în cooperare cu poliţişti de frontieră moldoveni au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturisme VW fara drept de circulatie in Romania oprite la Radauti-Prut

Luni, 15 Aprilie, 2013

În data de 12 aprilie, orele 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Constantin C., cetăţean român, în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca VW Golf, înmatriculat în Bulgaria. La scurt timp, tot la PTF Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Alexandru S., cetăţean român, în vârstă de 23 ani, la volanul ...  continuare »

Fara comentarii »

O modoveanca a ramas fara viza pentru tigari ascunse in bagaje, primind in schimb 5000 lei amenda

Marti, 29 Ianuarie, 2013

În data de 28 ianuarie, la orele 19:30, în P.T.F. Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru a intra în ţară cu un autoturism marca Dacia, Victoria L., cetăţean al R. Moldova în vârstă de 41 de ani. În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi moldoveni a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi a autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în bagajele ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare