Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
PSD Botosani
Social-democraţii dărăbăneni şi-au ales conducătorii
Marti, 15 Septembrie, 2015
entru funcţia de preşedinte a existat doar un singur candidat, actualul primar al oraşului, care a fost votat în unanimitate prin vot deschis. „Toţi au mers pe varianta că e bine să continui ca şi preşedinte. Dorim să putem duce la îndeplinire proiectele începute la Darabani: asfaltări-la Teioasa s-a turnat deja 1 km de asfalt şi la Bajura se lucrează la stratul pregătitor, s-a început la Casa de Cultură, n-i s-a aprobat Sala de Sport şi ANL-urile-săptămâna ... continuare »
Prin vocea unui dărăbănean, PSD face apel la parlamentarii botoşăneni să susţină noul Cod Fiscal
Vineri, 13 Martie, 2015

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută de social-democraţi, Costel Lupaşcu, vicepreşedintele PSD Botoşani a afirmat că proiectul ce priveşte noul Cod Fiscal propus de Guvern conține multe măsuri benefice pentru botoșăneni, care au ca efect reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă. Dărăbăneanul a spus că respectivul proiect legislativ include atât măsuri de dreapta – diminuarea fiscalității, dar şi de stânga – crearea de locuri de ... continuare »
Sange rosu donat la initiativa unui darabanean „Nu trebuie sa fim doctori pentru a salva o viata”FOTO
Vineri, 29 August, 2014

În data de 28 august a.c., peste 50 de social-democraţi din judeţ de la organizaţiile de seniori, tineret şi femei au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Botoşani pentru a preveni deficitul de sânge de la nivelul unităţilor sanitare locale şi pentru a contribui la salvarea vieţilor persoanelor care sunt în suferinţă. Campania a fost iniţiată de dărăbăneanul Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani. ... continuare »
COMUNICAT „Nu am fost si nu suntem scutiti de lucrurile rele ale politicii”
Joi, 22 Mai, 2014
Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii. Ne-am pus încrederea în parteneri trădători și perfizi cu gândul la acea schimbare. Ne este rușine să mințim, ne este rușine să-i privim pe oameni în ochi dacă le-am spune lucruri pe care nici noi nu le credem, pe care nici ei nu le cred. Din greșeli învățăm și acum știm că România, pentru unii, este o miză pe viață și pe moarte, iar pentru noi este țara care ne hrănește și ne crește! ... continuare »
COMUNICAT Alianta PSD-UNPR-PC ar urma sa obtina 50% din voturi la alegerile europarlamentare, conform unui sondaj IRES
Luni, 12 Mai, 2014
„Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, Alianța PSD-UNPR-PC ar obține jumătate din voturile exprimate de botoșăneni, estimează un sondaj de opinie realizat de Institutul Național pentru Evaluare și Strategie (IRES). Social-democrații ar fi urmați la mare distanță de PNL, care ar obține 22% din voturi” se precizează într-un comunicat emis de social-democraţii botoşăneni, pe care vi-l prezentăm în ... continuare »
Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”