Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primaria Hudesti

Nunta de la Vatra s-a mutat la Primaria Hudesti FOTO & VIDEO

Luni, 30 Decembrie, 2013

Costel Cronţ, liderul nuntaşilor, i-a urat „de toate” edilului şef al comunei, spre amuzamentul celor prezenţi. „La toţi noi vă dorim, tot ceea ce aţi sperat, să aveţi neapărat/Pungi cu bani, vile şi case şi familii sănătoase/ Iar la anul care vine, să trăim cu toţii bine/Să ne vedem din nou, în ajun de Anul Nou/Aici, cu toţi fericiţi, La mulţi ani şi să trăiţi” a urat în încheiere, Cronţ. Primarul Viorel Atomei a luat parte la spectacolul de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare