Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primăria Darabani

Corneliu Arosoaie: „Sa avem incredere ca Dumnezeu nu ne va uita si nu ne vor uita nici guvernantii”

Joi, 27 Decembrie, 2012

În primul rând vreau să transmit tuturor dărăbănenilor Sărbători fericite! Dacă ar fi să facem o scurtă analiză a primelor șase luni de mandat, da, putem spune că a fost un început cu foarte multe evenimente. Dacă este să vorbim de cele plăcute aș face referire la cele ce țin de administrație, în speță la faptul că am reușit în cele din urmă să redeschidem această secție exterioară a Spitalului Județean, despre care am tot vorbit. Când vorbesc ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii vor putea intra in posesia ajutoarelor pentru incalzire dupa 18 decembrie

Marti, 11 Decembrie, 2012

Beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei vor putea primi acest sprijin după data de 18 decembrie. „Suntem programaţi la Trezorerie pe data de 18 decembrie. Probabil că vom intra în posesia banilor pe 19 sau 20 decembrie. Este vorba de suma de 12.021 lei la ajutoarele pe oraş”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Rodica Stoian, şef  Serviciu Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Darabani. După selecţia dosarelor, s-a stabilit că un număr de 274 ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, liderul datornicilor judetului, a primit de la CJ 9 miliarde pentru stingerea arieratelor

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni s-au întrunit miercuri, orele 10:00, în şedinţă extraordinară pentru a împărţi cele peste 71 de miliarde de lei vechi de la Guvern administraţiilor publice locale în vederea stingerii arieratelor pe care Primăriile le înregistrează în prezent. Oraşului Darabani i-a fost repartizată cea mai mare sumă, 905 mii lei, de aproximativ 8 ori mai mult dacât banii alocaţi municipiului Dorohoi şi de 27 de ori mai mult decât a primit oraşul ...  continuare »

5 Comentarii »

Utilajele Primariei, pe butuci. Arosoaie: „Au fost luate la mana a doua sau a treia”

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

„Având în vedere faptul că utilajele pe care le avem în prezent în parcul de maşini sunt cumpărate la mâna a doua sau a treia şi nu sunt în stare de funcţionare, suntem nevoiţi să încheiem contracte cu alte firme pentru lucrările de pietruire şi profilare a drumurilor. Încărcăm balastru cu maşinile altora, facem încărcări şi descărcări cu buldoexcavatorul altuia. O să facem o comisie să verificăm tot ce este utilaj depăşit şi să vedem dacă ne ...  continuare »

4 Comentarii »

Pagina  1   2   3  4
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare