Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Juniorii de ieri, seniorii de astazi


Echipa de juniori Sănătatea Darabani din 1983: C-tin Bejenaru, Mihai Hrimiuc, Gheorghiţă Asăndulesei, Chirica Puşcaşu (antrenor), Mitică Subotnicu, Dan Barbacaru (prof. matematică), Marcel Todică (rândul de sus), Dorel Aioanei (manager REC), C-tin Prisacaru, C-tin Grigoraş, Nicu Horodincu (poliţist), Ioan Stoian (factor poştal). Doar clădirea vestiarelor este neschimbată, după 30 de ani.


12:46 pm Joi, 30 August, 2012

3 Comentarii la “Juniorii de ieri, seniorii de astazi”

 1. costica spune:

  Bună gluma domnule doctor, vestiarul ăla simbolizează evoluţia Darabaniului. Eu cred că acum clădirea aceea arată mai rău, implicit şi ... oraşul.

 2. W13 spune:

  Mi-a placut aia cu "doar cladirea vestiarelor este schimbata " .... Nici vestiarul nu mai este ceea ce a fost dar nici cei din fotografie nu mai seamana deloc cu cei de azi . Chirica , aduce cel mai mult , a fost si este un munte de om .

 3. W13 spune:

  Juniorul cel mai talentat si cel mai bun nu figureaza in fotografie . El , se numeste Cristi Caldare . Juca la seniori din clasa a10-a , cu o tehnica si un fizic impecabil , cu o tehnica sau duel in aer de invidiat , ramane o valoare printre cei care l-au cuns ut cu adevarat . Cristi , nu mai este ceea ce a fost dar ramane o valoare .

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare