Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Un gol pentru Andrei

Vineri, 03 Iunie, 2011

Golul marcat de Sebastian Clipa în meciul Nord Star Pomârla-CS Darabani a reprezentat un omagiu adus lui Andrei Victor Moroşani. Din păcate, golul din sufletul familiei sale nu îl va putea umple nimeni.  continuare »

3 Comentarii »

Viitor de aur...

Vineri, 20 Mai, 2011

Solista de muzică populară Elena Mândrescu, alături de tinerii dărăbăneni...şi un panou electoral gol în fundal...Viitor de aur, oraşul nostru are! continuare »

2 Comentarii »

Il capo di tutti capi

Luni, 16 Mai, 2011

Primarul Costel Romanescu (foto mijloc) a fost şi de această dată "il capo di tutti capi" din Păltiniş, fiind flancat în permanenţă de către subalternii săi, la meciul CS Darabani-FC Păltiniş(0-0). Darabaneni.ro: pentru unii mumă, pentru alţii ciumă.  continuare »

1 Comentariu »

Dacia GSD

Marti, 10 Mai, 2011

La Darabani a apărut noul model de Dacie (Dacia GSD), cu patru elevi putere. Şi rezultatele nu au întârziat să apară... Cele la învăţătură.  continuare »

4 Comentarii »

Iepurasul GSD

Joi, 28 Aprilie, 2011

Conform legendei, în Germania şi USA iepuraşul aducea ouă roşii copiilor cuminţi. La Grupul Şcolar Darabani, iepuraşul a rupt-o la fugă la vederea liceenilor, şi mai era şi negru pe deasupra. Dar noi trăim în România, şi cine mai crede în superstiţii în ziua de astăzi?  continuare »

1 Comentariu »

Lumina din Lumina...

Joi, 21 Aprilie, 2011

PAŞTE FERICIT!  continuare »

Fara comentarii »

"Destin"

Joi, 07 Aprilie, 2011

"În umbra şcolii nu mai sunt / Profesori demni ca voi, / Azi vă iubim cu mult mai mult! / Iubiţi am fost şi noi!"(Ionel Bichir, Destin) continuare »

1 Comentariu »

Spitalul 9?

Marti, 22 Martie, 2011

Pe uşa Casei de Cultură din Dorohoi, trupa Spitalu' 9 îşi promova spectacolul de comedie şi parodie. În incinta aceleiaşi clădiri, se vota pentru a doua oară în cinci zile proiectul de hotărâre prin care Spitalul Orăşenesc Darabani va fi comasat cu Spitalul Municipal Dorohoi. Mai degrabă tragic, decât comic...  continuare »

Fara comentarii »

Viata de caine

Duminica, 20 Martie, 2011

  Şefii fotbalului românesc militează în permanenţă pentru un fotbal curat. De acest lucru a vrut să se asigure şi un câine, care a pătruns pe teren în timpul meciului ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani. Observatorul partidei, Valerian Popovici, nu a "consemnat" nimic, în acest sens. Curat ca lacrima!  continuare »

Fara comentarii »

Sacrificiul suprem

Luni, 07 Martie, 2011

În viaţă trebuie să faci sacrificii pentru femeia de lângă tine, iar de 8 Martie stai şi în cap pentru persoana iubită.  continuare »

1 Comentariu »

Next top model by Grupul Şcolar Darabani

Joi, 03 Martie, 2011

Elevele Grupului Şcolar Darabani au dovedit reale valenţe de fotomodele, la prezentarea colecţiei de ţinute şcolare.  continuare »

6 Comentarii »

Şedinţă tehnico-tactică

Sambata, 26 Februarie, 2011

La pauza meciului Darmir-Adolescenţii din Cupa "Mărţişorului", primarul Ghiorghi Burlacu le-a dat indicaţii tehnico-tactice subalternilor săi. În final, echipa lui Mihai Plugaru şi Dorel Cliveţ a câştigat categoric, cu scorul de 5-1.  continuare »

Fara comentarii »

Primiţi cu dragostea?

Marti, 22 Februarie, 2011

Mergi pe stradă liniştit şi nici nu ştii când te loveşte săgeata lui Cupidon, direct în inimă. Te trezeşti pe loc, îndrăgostit.  continuare »

2 Comentarii »

Vizită cu năbădăi!

Luni, 31 Ianuarie, 2011

Ospitalitatea moldovenilor este arhicunoscută, dar nici chiar aşa! Doamne fereşte de asemenea vizite inopinante, mai ales pe la patru dimineaţa.  continuare »

1 Comentariu »

Suporteri la înălţime

Sambata, 22 Ianuarie, 2011

O echipă la înălţime are nevoie şi de suporteri pe măsură. Acest lucru a fost demonstrat de elevii participanţi la Olimpiada Sportului Şcolar de la Darabani.   continuare »

2 Comentarii »

Lumină eminesciană

Sambata, 15 Ianuarie, 2011

În semn de omagiu, tinerii dărăbăneni au oferit lumină din sufletul lor, de ziua poetului naţional. Restul cuvintelor rămân în întuneric... continuare »

1 Comentariu »

Mai bogaţi?...Sau mai săraci?

Joi, 30 Decembrie, 2010

Mai bogaţi?...Sau mai săraci, în 2011? Răspunsul la această întrebare îl vom primi de la bancomatul din spatele acestor copii supersimpatici, peste aproximativ un an de zile. continuare »

Fara comentarii »

Darabani SF

Sambata, 18 Decembrie, 2010

N-om avea noi încă, drumuri cu enzimă sau centrală electrică cu panouri fotovoltaice, dar avem o fântână arteziană din sfera SF.  continuare »

2 Comentarii »

„Cinste” eroilor neamului!

Duminica, 05 Decembrie, 2010

Imaginea drapelului naţional, ce a mai rămas din el, este elocventă pentru „atenţia” de care se bucură eroii-martiri ai Revoluţiei din Decembrie ’89 şi urmaşii lor.  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, new generation!

Miercuri, 01 Decembrie, 2010

Oraşul Darabani are o nouă imagine de prezentare la intrarea în localitate. În schimb, problemele rămân aceleaşi... şi sunt multe. Vizibile la tot pasul...şi pe stradă continuare »

3 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare