Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Curcubeul primaverii

Duminica, 22 Aprilie, 2012

Dupa vremea capricioasă de Paşte, se pare că a venit, în sfârşit, primăvara!  continuare »

Fara comentarii »

Zburatorul Khan

Marti, 17 Aprilie, 2012

Portarul dărăbănean Iulian Grigoraş, alias Khan, a zburat printre atacanţii din Hudeşti şi nu le-a permis gazdelor să marcheze nici măcar într-o partidă amicală, după ce meciul fusese omologat 3-0 la "masa verde" pentru CS Darabani.  continuare »

1 Comentariu »

Cine e mai „luceafar”?

Sambata, 14 Aprilie, 2012

Dărăbănenii nu au strălucit în partida cu Luceafărul Mihai Eminescu, dar nu au făcut rabat de la efort şi au reuşit să câştige toate cele trei puncte.  continuare »

Fara comentarii »

Bucurie de Florii

Duminica, 08 Aprilie, 2012

Aşa cum le stă bine unor buni creştini de Florii, jucătorii echipei Sportivul Truşeşti au primit cu zâmbetul pe buze cele cinci goluri marcate de CS Darabani, ei nereuşind să puncteze nici o dată. Adversarul dărăbănenilor (în echipament albastru), mai c-ar bate cuba cu Costel Martiniuc (nr. 12 pe tricou).  continuare »

Fara comentarii »

Lacat „portocaliu” pentru Spitalul Orasenesc Darabani

Vineri, 06 Aprilie, 2012

Aceasta este imaginea dezolantă a Spitalului Orăşenesc Darabani, la un an de la desfiinţare. Poarta este încuiată, iar lacătul este însoţit, întâmplător sau nu, de o panglică portocalie...(foto: CIB)  continuare »

1 Comentariu »

Suporteri, nu glumă!

Duminica, 01 Aprilie, 2012

Nu este nici o păcăleală, persoanele din imagine sunt cei mai fideli suporteri, care s-au adăpostit cum au putut când a izbucnit furtuna din timpul partidei Bucovina Rogojeşti-CS Darabani, meci încheiat nedecis (1-1), în 1 aprilie.  continuare »

1 Comentariu »

Grumezescu, la inaltime

Duminica, 18 Martie, 2012

Prestaţia lui Robert Grumezescu din partida ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani (scor 2-5) s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. (foto: Darabaneni.ro) Citiţi pe aceeaşi temă: Tricoul „lui Grumezescu”  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare cu camera lui

Luni, 12 Martie, 2012

Ediţia a V-a a concursului "Dansez pentru mama" a născut şi un "război" al generaţiilor în domeniul foto & video. Câştigătorul îl vom afla la o următoare ediţie a spectacolului de la Hudeşti.  continuare »

Fara comentarii »

Magic Dance

Duminica, 26 Februarie, 2012

Elevele prof. Lăcrămioara Jar de la Clubul Copiilor din Darabani şi-au respectat titulatura de Magic Dance şi în cadrul spectacolului umanitar dedicat micuţei Alexandra Groza din Dorohoi.  continuare »

5 Comentarii »

Protest langa primar

Joi, 16 Februarie, 2012

Mitingul "mut" al dărăbăneanului Ionel Ilaşi a fost vegheat din spatele maşinii Primăriei şi de către edilul şef, Ghiorghi Burlacu.  continuare »

Fara comentarii »

Tara arde, Darabaniul inca mai spera

Marti, 24 Ianuarie, 2012

Dărăbănenii au aprins, pentru a câta oară, flacăra speranţei în oraş. Până când?  continuare »

2 Comentarii »

"Pastorii" fotbalului darabanean

Marti, 17 Ianuarie, 2012

Până la startul returului campionatului judeţean sunt mai mult de două luni de zile, dar oile au intrat deja în cantonament pe terenul Stadionului Orăşenesc Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Ne dati, ori nu ne dati?

Vineri, 30 Decembrie, 2011

Consilierii locali au negociat cu Moş Crăciun bugetul oraşului Darabani pentru anul 2012. Dacă şefa Serviciului financiar contabil zâmbeşte, înseamnă că e de bine, chiar dacă urătorul din imagine pare trist...  continuare »

Fara comentarii »

Moşule, ce tânăr eşti!

Vineri, 23 Decembrie, 2011

"Moşule ce tânăr eşti!" este refrenul care se i potriveşte perfect celui care le-a adus daruri copiilor la lansarea CD-ului de colinde "Lumină lină"  continuare »

3 Comentarii »

La multi ani Darabani, La multi ani Romania!

Joi, 01 Decembrie, 2011

Dărăbănenii au sărbătorit cu mic cu mare Ziua Naţională a României. La mulţi ani Darabani, La mulţi ani România! continuare »

Fara comentarii »

PARTY CU SPIRITE sau PARIU CU FRICA?

Sambata, 12 Noiembrie, 2011

În ambele cazuri tinerii dărăbăneni au ieşit câştigători, iar omenirea a scăpat şi de data aceasta de apocalipsă în ziua fatidică 11.11.2011.  continuare »

Fara comentarii »

BAL fara SPITAL

Sambata, 22 Octombrie, 2011

Liceenii au fost de părere că dacă SPITAL nu e la Darabani, măcar BAL să fie!...Şi în final au scăpat toţi nevătămaţi.  continuare »

1 Comentariu »

Bun ii mustul ghiurghiuliu

Joi, 20 Octombrie, 2011

Mihail Sadoveanu a fost fără doar şi poate un om căruia i-a plăcut foarte mult viaţa, iar elevii dărăbăneni au interpretat perfect scenele din viaţa şi opera scriitorului, la 50 de ani de la moartea sa.  continuare »

Fara comentarii »

"Dubla" pentru Carausu

Luni, 10 Octombrie, 2011

În loc să joace la nuntă, Gabriel Cărăuşu a jucat la Cupa Darabaneni.ro şi a câştigat titlul de cel mai bun jucător al competiţiei. Astfel, ginerică a relizat "dubla" cupă-nuntă şi pare mult mai atras de trofeul Darabaneni.ro decât de plicul cu care a plecat la nuntă.   continuare »

2 Comentarii »

Fotbal la inaltime

Miercuri, 05 Octombrie, 2011

Cupa Darabaneni.ro oferă timp de o săptămână reţeta unui fotbal de foarte bună calitate, chiar şi atunci când mingea se opreşte în tavanul Sălii de sport.   continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare