Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Fulga de Darabani

Sambata, 02 Iunie, 2012

Consilierul Ministerului Sănătăţii, care a sosit în această săptămână să inspecteze starea tehnică a Spitalului Orăşenesc Darabani, nu a văzut vaca din spatele spitalului, dar oficialului i s-a prezentat maşina eco de tuns iarba a unităţii sanitare. Şi astfel, Darabaniul va avea Centru Multifuncţional de Sănătate.  continuare »

Fara comentarii »

Sexy sanatate

Miercuri, 23 Mai, 2012

În lipsa metodelor clasice de diagnostic şi tratament, defunctul Spital Orăşenesc Darabani ne propune în campania electorală "terapia" cu animatoare. Dacă spital nu e, măcar bal să fie!  continuare »

Fara comentarii »

"Meniul" zilei, la Albesti

Luni, 21 Mai, 2012

În timpul meciului Avântul Albeşti-CS Darabani (3-0) la Fast Food-ul din spatele uneia dintre porţile terenului de fotbal, între crenvuşti şi shaorma era afişat numele candidatului USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că "...e de-al nostru!"  continuare »

Fara comentarii »

Eu cu cine votez?

Vineri, 27 Aprilie, 2012

Vestitul dărăbănean Scorea doreşte să afle la telefon răspunsul la eterna întrebare: "Eu cu cine votez?"  continuare »

Fara comentarii »

Curcubeul primaverii

Duminica, 22 Aprilie, 2012

Dupa vremea capricioasă de Paşte, se pare că a venit, în sfârşit, primăvara!  continuare »

Fara comentarii »

Zburatorul Khan

Marti, 17 Aprilie, 2012

Portarul dărăbănean Iulian Grigoraş, alias Khan, a zburat printre atacanţii din Hudeşti şi nu le-a permis gazdelor să marcheze nici măcar într-o partidă amicală, după ce meciul fusese omologat 3-0 la "masa verde" pentru CS Darabani.  continuare »

1 Comentariu »

Cine e mai „luceafar”?

Sambata, 14 Aprilie, 2012

Dărăbănenii nu au strălucit în partida cu Luceafărul Mihai Eminescu, dar nu au făcut rabat de la efort şi au reuşit să câştige toate cele trei puncte.  continuare »

Fara comentarii »

Bucurie de Florii

Duminica, 08 Aprilie, 2012

Aşa cum le stă bine unor buni creştini de Florii, jucătorii echipei Sportivul Truşeşti au primit cu zâmbetul pe buze cele cinci goluri marcate de CS Darabani, ei nereuşind să puncteze nici o dată. Adversarul dărăbănenilor (în echipament albastru), mai c-ar bate cuba cu Costel Martiniuc (nr. 12 pe tricou).  continuare »

Fara comentarii »

Lacat „portocaliu” pentru Spitalul Orasenesc Darabani

Vineri, 06 Aprilie, 2012

Aceasta este imaginea dezolantă a Spitalului Orăşenesc Darabani, la un an de la desfiinţare. Poarta este încuiată, iar lacătul este însoţit, întâmplător sau nu, de o panglică portocalie...(foto: CIB)  continuare »

1 Comentariu »

Suporteri, nu glumă!

Duminica, 01 Aprilie, 2012

Nu este nici o păcăleală, persoanele din imagine sunt cei mai fideli suporteri, care s-au adăpostit cum au putut când a izbucnit furtuna din timpul partidei Bucovina Rogojeşti-CS Darabani, meci încheiat nedecis (1-1), în 1 aprilie.  continuare »

1 Comentariu »

Grumezescu, la inaltime

Duminica, 18 Martie, 2012

Prestaţia lui Robert Grumezescu din partida ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani (scor 2-5) s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. (foto: Darabaneni.ro) Citiţi pe aceeaşi temă: Tricoul „lui Grumezescu”  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare cu camera lui

Luni, 12 Martie, 2012

Ediţia a V-a a concursului "Dansez pentru mama" a născut şi un "război" al generaţiilor în domeniul foto & video. Câştigătorul îl vom afla la o următoare ediţie a spectacolului de la Hudeşti.  continuare »

Fara comentarii »

Magic Dance

Duminica, 26 Februarie, 2012

Elevele prof. Lăcrămioara Jar de la Clubul Copiilor din Darabani şi-au respectat titulatura de Magic Dance şi în cadrul spectacolului umanitar dedicat micuţei Alexandra Groza din Dorohoi.  continuare »

5 Comentarii »

Protest langa primar

Joi, 16 Februarie, 2012

Mitingul "mut" al dărăbăneanului Ionel Ilaşi a fost vegheat din spatele maşinii Primăriei şi de către edilul şef, Ghiorghi Burlacu.  continuare »

Fara comentarii »

Tara arde, Darabaniul inca mai spera

Marti, 24 Ianuarie, 2012

Dărăbănenii au aprins, pentru a câta oară, flacăra speranţei în oraş. Până când?  continuare »

2 Comentarii »

"Pastorii" fotbalului darabanean

Marti, 17 Ianuarie, 2012

Până la startul returului campionatului judeţean sunt mai mult de două luni de zile, dar oile au intrat deja în cantonament pe terenul Stadionului Orăşenesc Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Ne dati, ori nu ne dati?

Vineri, 30 Decembrie, 2011

Consilierii locali au negociat cu Moş Crăciun bugetul oraşului Darabani pentru anul 2012. Dacă şefa Serviciului financiar contabil zâmbeşte, înseamnă că e de bine, chiar dacă urătorul din imagine pare trist...  continuare »

Fara comentarii »

Moşule, ce tânăr eşti!

Vineri, 23 Decembrie, 2011

"Moşule ce tânăr eşti!" este refrenul care se i potriveşte perfect celui care le-a adus daruri copiilor la lansarea CD-ului de colinde "Lumină lină"  continuare »

3 Comentarii »

La multi ani Darabani, La multi ani Romania!

Joi, 01 Decembrie, 2011

Dărăbănenii au sărbătorit cu mic cu mare Ziua Naţională a României. La mulţi ani Darabani, La mulţi ani România! continuare »

Fara comentarii »

PARTY CU SPIRITE sau PARIU CU FRICA?

Sambata, 12 Noiembrie, 2011

În ambele cazuri tinerii dărăbăneni au ieşit câştigători, iar omenirea a scăpat şi de data aceasta de apocalipsă în ziua fatidică 11.11.2011.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare