Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Magic Dance

Duminica, 26 Februarie, 2012

Elevele prof. Lăcrămioara Jar de la Clubul Copiilor din Darabani şi-au respectat titulatura de Magic Dance şi în cadrul spectacolului umanitar dedicat micuţei Alexandra Groza din Dorohoi.  continuare »

5 Comentarii »

Protest langa primar

Joi, 16 Februarie, 2012

Mitingul "mut" al dărăbăneanului Ionel Ilaşi a fost vegheat din spatele maşinii Primăriei şi de către edilul şef, Ghiorghi Burlacu.  continuare »

Fara comentarii »

Tara arde, Darabaniul inca mai spera

Marti, 24 Ianuarie, 2012

Dărăbănenii au aprins, pentru a câta oară, flacăra speranţei în oraş. Până când?  continuare »

2 Comentarii »

"Pastorii" fotbalului darabanean

Marti, 17 Ianuarie, 2012

Până la startul returului campionatului judeţean sunt mai mult de două luni de zile, dar oile au intrat deja în cantonament pe terenul Stadionului Orăşenesc Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Ne dati, ori nu ne dati?

Vineri, 30 Decembrie, 2011

Consilierii locali au negociat cu Moş Crăciun bugetul oraşului Darabani pentru anul 2012. Dacă şefa Serviciului financiar contabil zâmbeşte, înseamnă că e de bine, chiar dacă urătorul din imagine pare trist...  continuare »

Fara comentarii »

Moşule, ce tânăr eşti!

Vineri, 23 Decembrie, 2011

"Moşule ce tânăr eşti!" este refrenul care se i potriveşte perfect celui care le-a adus daruri copiilor la lansarea CD-ului de colinde "Lumină lină"  continuare »

3 Comentarii »

La multi ani Darabani, La multi ani Romania!

Joi, 01 Decembrie, 2011

Dărăbănenii au sărbătorit cu mic cu mare Ziua Naţională a României. La mulţi ani Darabani, La mulţi ani România! continuare »

Fara comentarii »

PARTY CU SPIRITE sau PARIU CU FRICA?

Sambata, 12 Noiembrie, 2011

În ambele cazuri tinerii dărăbăneni au ieşit câştigători, iar omenirea a scăpat şi de data aceasta de apocalipsă în ziua fatidică 11.11.2011.  continuare »

Fara comentarii »

BAL fara SPITAL

Sambata, 22 Octombrie, 2011

Liceenii au fost de părere că dacă SPITAL nu e la Darabani, măcar BAL să fie!...Şi în final au scăpat toţi nevătămaţi.  continuare »

1 Comentariu »

Bun ii mustul ghiurghiuliu

Joi, 20 Octombrie, 2011

Mihail Sadoveanu a fost fără doar şi poate un om căruia i-a plăcut foarte mult viaţa, iar elevii dărăbăneni au interpretat perfect scenele din viaţa şi opera scriitorului, la 50 de ani de la moartea sa.  continuare »

Fara comentarii »

"Dubla" pentru Carausu

Luni, 10 Octombrie, 2011

În loc să joace la nuntă, Gabriel Cărăuşu a jucat la Cupa Darabaneni.ro şi a câştigat titlul de cel mai bun jucător al competiţiei. Astfel, ginerică a relizat "dubla" cupă-nuntă şi pare mult mai atras de trofeul Darabaneni.ro decât de plicul cu care a plecat la nuntă.   continuare »

2 Comentarii »

Fotbal la inaltime

Miercuri, 05 Octombrie, 2011

Cupa Darabaneni.ro oferă timp de o săptămână reţeta unui fotbal de foarte bună calitate, chiar şi atunci când mingea se opreşte în tavanul Sălii de sport.   continuare »

Fara comentarii »

Trasul la bara?

Sambata, 01 Octombrie, 2011

Dacă trasul la frânghie este una dintre probele întrecerilor sportive pentru toţi, trasul la bară ar putea deveni o nouă disciplină sportivă pentru iubitorii de mişcare.  continuare »

1 Comentariu »

Cu Sneijder, la pescuit

Luni, 26 Septembrie, 2011

Chiar dacă gazdele şi-au creat mai multe ocazii în meciul AS Roma-CS Darabani, o singură minge a ajuns în plasa porţii lui Andruş, restul poposind în minciogul lui Sneijder & CO.  continuare »

2 Comentarii »

Apa, esenta fotbalului

Luni, 19 Septembrie, 2011

Dărăbănenii s-au convins în ultima perioadă că apa nu este numai esenţa vieţii, ci şi a fotbalului. Forţaţi de starea foarte proastă a gazonului Stadionului Orăşenesc, s-a pornit o campanie de udare a terenului. Doar că aceasta se realizează neuniform pe suprafaţa terenului, iar cantitatea de apă folosită este insuficientă. Rezultatul: un teren ars de culoare galbenă cu câteva „buline” verzi.   continuare »

Fara comentarii »

La multi ani pompieri!

Joi, 15 Septembrie, 2011

Cei mari au sărbătorit alături de cei mici în data de 13 septembrie Ziua Pompierilor din România. La mulţi ani!  continuare »

Fara comentarii »

Eroi au fost, eroi sunt inca…

Miercuri, 31 August, 2011

Parcul Eroilor din centrul oraşului cinsteşte memoria celor care s-au jertfit pentru apărarea patriei, dar şi a celor din zilele noastre, „căzuţi la datorie” pe băncile sale.   continuare »

Fara comentarii »

Tezaur folcloric

Sambata, 27 August, 2011

Ei sunt cea mai mare comoară a noastră...Şi dacă vor păstra şi tradiţiile neamului românesc, rezultă tezaurul nostru folcloric.   continuare »

1 Comentariu »

Feriti-va de sport???!

Marti, 23 August, 2011

Acest avertisment ("Pericol General!") se putea citi pe unul dintre stâlpii modernei săli de sport "Doina Melinte (Beşliu)" din Hudeşti. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care dărăbănenii nu au construit în localitate o sală asemănătoare...Pentru a fi în afara oricărui pericol.  continuare »

1 Comentariu »

Am "banda" mea, sunt invingator...

Duminica, 21 August, 2011

Conform ultimelor norme din campionatul judeţean, fiecare teren de fotbal trebuie să fie împrejmuit cu o bandă de protecţie. Dărăbănenii s-au conformat. Banda a avut un rol decisiv. Astfel, toţi suntem "protejaţi" şi lideri ai campionatului pentru cel puţin o săptămână.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare