Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Si da-i, si lupta!

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

Nu a văzut de foarte multă vreme Darabaniul aşa concentrare de forţe, să se lucreze şi noaptea, şi mai ales pentru construcţia unui teren de sport. Campania electorală bate la uşă...  continuare »

3 Comentarii »

Albesti de prea mult fotbal

Luni, 29 Octombrie, 2012

Suporterii echipei Avântul Albeşti au simţit pe pielea lor faptul că albeşti de prea mult fotbal. Cu toate acestea, ei au asistat relaxaţi la înfrângerea zdrobitoare (0-5) a favoriţilor lor în faţa echipei CS Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

„Un colt de RAI”

Miercuri, 24 Octombrie, 2012

Mulţi cai putere cu un număr sugestiv în curtea Mănăstirii. Simbioza perfectă între cele cereşti şi cele lumeşti.  continuare »

Fara comentarii »

Patru dintr-o lovitura

Luni, 15 Octombrie, 2012

Lovitura liberă a lui Mihai Vatavu i-a speriat pe botoşănenii de la Microbuzul, dar nu suficient încât dărăbănenii să plece cu puncte de la Baza sportivă Mecanex.  continuare »

Fara comentarii »

Limba dulce mult aduce

Miercuri, 03 Octombrie, 2012

Brioşele, fie ele din Franţa, Anglia, Spania sau Italia, până la urmă tot pe limba ta ajung.   continuare »

Fara comentarii »

You’ll never walk alone!

Vineri, 28 Septembrie, 2012

George Cristian şi Maria Nicoleta Sîrbu nu au renunţat la sport nici în ziua nunţii lor, doamna Sîrbu având şi încălţări speciale pentru atletism. Casă de piatră!  continuare »

Fara comentarii »

Cupa Darabaneni.ro, love futsal

Marti, 25 Septembrie, 2012

Ori au fost premiaţi la finalul competiţiei, ori au avut noroc în dragoste, toţi participanţii la Cupa Darabaneni.ro au avut de câştigat.  continuare »

3 Comentarii »

“Tinerele sperante” ale fotbalului darabanean

Sambata, 22 Septembrie, 2012

Cezar Bejinariu, Vasile Bejinariu, Marcel Gucianu, Ion Gucianu şi Mihai Alupoaie au împreună aproape 200 de ani, dar trăiesc a doua tinereţe la Cupa Darabaneni.ro.  continuare »

Fara comentarii »

Mihaita, da’ cu calu’ ce-ai avut?

Miercuri, 19 Septembrie, 2012

A influenţat, sau nu, calul faza? În ciuda presiunii de la Ungureni, tuşierul de divizia C, Mihăiţă Noroc a indicat eronat offsaid doar o singură dată, şi dărăbănenii s-au impus în faţa gazdelor cu 4-2.  continuare »

Fara comentarii »

„Masaj” ecologist

Miercuri, 12 Septembrie, 2012

Petru Filip, vicepreşedintele filialei botoşănene a Partidului Ecologist Român, „masiorul” echipei Luceafărul Mihai Eminescu la meciul cu CS Darabani, era cât pe ce să-l „maseze” pe arbitrul Denis Creţu la finalul partidei de la Conceşti.  continuare »

Fara comentarii »

Juniorii de ieri, seniorii de astazi

Joi, 30 August, 2012

Echipa de juniori Sănătatea Darabani din 1983: C-tin Bejenaru, Mihai Hrimiuc, Gheorghiţă Asăndulesei, Chirica Puşcaşu (antrenor), Mitică Subotnicu, Dan Barbacaru (prof. matematică), Marcel Todică (rândul de sus), Dorel Aioanei (manager REC), C-tin Prisacaru, C-tin Grigoraş, Nicu Horodincu (poliţist), Ioan Stoian (factor poştal). Doar clădirea vestiarelor este neschimbată, după 30 de ani.  continuare »

3 Comentarii »

„Iarba” verde de la scoala

Vineri, 24 August, 2012

O plantă care seamănă cu canabisul creşte la uşa Grupului Şcolar Darabani. Cine mai poate spune că visele nu se nasc de pe băncile şcolii?  continuare »

Fara comentarii »

Comuna Darabani?

Vineri, 17 August, 2012

Oricât ţi-ai proteja vederea, nu poţi să nu remarci că în Darabani nu există spital, fabrici sau drumuri, ca într-un oraş al secolului XXI. Aşa că nu poţi să-i blamezi prea tare pe cei care văd localitatea ca pe o comună.   continuare »

Fara comentarii »

„Minerala” fotbalului

Luni, 13 August, 2012

Zona Bucovinei este renumită pentru izvoarele sale minerale cu efecte curative. De acest lucru au vrut să se convingă şi spectatorii meciului amical CS Gura Humorului-CS Darabani. Dar pentru că în Gura Humorului apa este slab sulfuroasă şi cu un conţinut scăzut de minerale, dărăbănenii au pierdut cu 5-0.    continuare »

Fara comentarii »

Gelu, nu galben, ci direct cartonas rosu

Sambata, 28 Iulie, 2012

Gheorghe Dragotă, fostul preşedinte al echipei de fotbal, cu toate că e liberal, a fost îngropat de către social-liberali, fiind schimbat de la conducerea clubului.  continuare »

Fara comentarii »

Darabaneni, la inaltime

Duminica, 22 Iulie, 2012

Dărăbănenii au ajuns, şi la propriu şi la figurat, la înălţime!  continuare »

Fara comentarii »

Muntele cunoasterii

Luni, 16 Iulie, 2012

Rezultatele obţinute de curând la BAC au demonstrat că drumul spre cunoaştere este lung şi anevoios. Să sperăm că generaţiile viitoare vor spăla ruşinea înregistrată la examenul maturităţii de anul acesta.   continuare »

Fara comentarii »

Ai carte, ai parte?

Luni, 09 Iulie, 2012

"Ai carte, ai parte" nu mai reprezintă o certitudine în ziua de astăzi, iar locul maşinii de scris a fost luat de laptopurile de ultimă generaţie. În orice caz, poeziile lui Victor Teişanu vor dăinui peste veacuri.  continuare »

Fara comentarii »

"Juniorul" vs. "seniorul" Consiliului Local

Vineri, 29 Iunie, 2012

Gheorghe Caba a fost preşedintele primei şedinţe de învestire, a fost ales preşedinte de şedinţă şi în următoarele două luni şi va avea multe alte atribuţii foarte solicitante în timpul mandatului său de consilier. Mihai-Alin Gîrbaci, cel mai tânăr edil local, nu prea înţelege "suferinţa" colegului său, dar va înţelege peste patru ani.  continuare »

2 Comentarii »

Pompier campion

Joi, 14 Iunie, 2012

Se cunoaşte că membrii SVSU Darabani au stins anul trecut cele mai multe incendii din judeţ. Au antrenament, nu glumă, şi s-au umplut de cupe la concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare