Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Berzele aduc si fericirea sau doar copii?

Joi, 27 Martie, 2014

Conform zicerilor populare, dacă vin odată mai mulţi cocostârci, primăvara va fi una furtunoasă, fapt demonstrat şi de ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local. Pe de altă parte, ţinând cont că pe dealurile dintre Conceşti şi Darabani erau în 27 martie 2014 aproximativ 100 de berze şi se spune că aceia care le-au văzut vor trăi cam tot atâţia ani, asta e de bine, nu?  continuare »

Fara comentarii »

Cuplaj...pe bune

Duminica, 16 Martie, 2014

După mult aşteptatul cuplaj din fotbalul dărăbănean şi posibilele cuplaje din politică, tot printr-un cuplaj se sărbătoreşte şi marcarea unui gol pe Stadionul Orăşenesc.  continuare »

Fara comentarii »

Ziua Femeii...apoi...„ziua bărbatului”

Duminica, 09 Martie, 2014

Ne-am cam obişnuit ca de Ziua Femeii, bărbaţii să fie...aşa, mai de căruţă, ei uitându-se doar cu coada ochiului la meciurile de fotbal. (legendă: instantaneu din timpul partidei ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani)  continuare »

Fara comentarii »

La multi ani, mama!

Sambata, 08 Martie, 2014

„Mama - lacrima târzie, veșnică icoană, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candela a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!” (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Prosperitate....de da pe afara

Marti, 25 Februarie, 2014

Dura-bani (cum spunea prezentatorul TV), dura-haine...Cam totul e de-a dura joia şi duminica în bazarul improvizat de la Darabani. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Iarna...superb!

Vineri, 31 Ianuarie, 2014

Are şi iarna aceasta farmecul ei, chiar dacă nu este anotimpul favorit al drumarilor.  continuare »

Fara comentarii »

Mica Unire, mare bucurie la -10 grade C

Luni, 27 Ianuarie, 2014

Pe un frig năprasnic şi îmbrăcate mai mult sau mai puţin de iarnă, dărăbănencele au participat cu mândrie la retragerea cu torţe de Ziua Micii Uniri. Bărbaţii au mai recuperat din handicapul gradelor cu ajutorul vinului fiert. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Karate kids

Miercuri, 15 Ianuarie, 2014

Până la execuţiile spectaculoase pe care le fac Van Damme sau Chuck Norris prin filme, aceştia sunt primii paşi. (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Casa de piatra si La multi ani!

Miercuri, 01 Ianuarie, 2014

Dragoste e, „flacără violet” e, ofiţer de stare civilă e, deci sunt toate premisele pentru o căsnicie fericită.  continuare »

Fara comentarii »

Apus de iarna, la Craciun

Sambata, 28 Decembrie, 2013

Cei care au ales să petreacă mini-vacanţa de Crăciun la Darabani nu au avut parte de zăpadă, în schimb au putut vedea un apus de soare feeric. (foto: Darabaneni.ro ) Vedeţi şi: Apus darabanean  continuare »

Fara comentarii »

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Duminica, 22 Decembrie, 2013

Vă dorim sănătate, pace în suflet, bucurii, bunăstare şi prosperitate! continuare »

Fara comentarii »

„Ploaia de stele” din Darabani

Miercuri, 11 Decembrie, 2013

Iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă din Darabani nu este chiar unul de poveste, eventual „de poezie”.  continuare »

Fara comentarii »

LA MULTI ANI romani!

Duminica, 01 Decembrie, 2013

La mulţi ani România, la mulţi ani dărăbăneni!  continuare »

Fara comentarii »

„American way” from Darabani

Luni, 11 Noiembrie, 2013

Cine mai poate spune că nu s-a schimbat nimic după vizita primarului Corneliu Aroşoaie în America? Imediat după revenirea edilului şef în Darabani, arterele principale ale oraşului au fost împodobite cu brăduţi...asemenea celor din faţa Casei Albe (stânga). Să vină Moşu’! (fotomontaj sursa: clubuldepresatransatlantic)  continuare »

Fara comentarii »

Se vede Divizia B?

Sambata, 09 Noiembrie, 2013

Orele de disputare a meciurilor (14:00 cu Ceahlăul Piatra Neamţ), rezultatul de pe tabelă, dar mai ales jocul prestat de echipa fanion a judeţului ne apropie din ce în ce mai mult de matineu.  continuare »

Fara comentarii »

Avem drum national nou, indicatoarele pot sa mai astepte...?

Luni, 04 Noiembrie, 2013

Până la noile indicatoare rutiere promise de CNADNR, vedem că de la ieşirea din Darabani până la...„Havrina”??? sunt 14 km. Sau vorba aia: „Nemulţumitului i se ia darul?”. Doar că nu a fost dar. A fost din banii noştri, nu?  continuare »

Fara comentarii »

Suleyman de Paltinis

Duminica, 27 Octombrie, 2013

Recunoaşteţi personajul? Îşi spune Suleyman Magnificul, este fan FC Barcelona şi e primar în nordul judeţului. (fotomontaj)  continuare »

Fara comentarii »

„Teatrul viselor” din Frumusica

Luni, 21 Octombrie, 2013

Nici nu au visat cei de la Flacăra Flămânzi să învingă pe CS Darabani. Norocul lor e că au avut terenul suspendat si au jucat la...Frumuşica, iar dărăbănenii au dormit pe teren şi au avut în final...un coşmar. La o săptămână, Flacăra a luat nu mai puţin de 7 de la Dersca.  continuare »

Fara comentarii »

Hai sa dam mana cu mana...

Sambata, 28 Septembrie, 2013

Cine mai poate să spună că aleşii dărăbăneni nu sunt uniţi când trebuie să voteze?  continuare »

Fara comentarii »

Liniste si siguranta in Darabani

Miercuri, 25 Septembrie, 2013

În condiţiile de faţă, credeţi că va mai îndrăzni cineva să comită vreo ilegalitate în oraşul de pe malul Prutului?  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare