Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Se vede Divizia B?

Sambata, 09 Noiembrie, 2013

Orele de disputare a meciurilor (14:00 cu Ceahlăul Piatra Neamţ), rezultatul de pe tabelă, dar mai ales jocul prestat de echipa fanion a judeţului ne apropie din ce în ce mai mult de matineu.  continuare »

Fara comentarii »

Avem drum national nou, indicatoarele pot sa mai astepte...?

Luni, 04 Noiembrie, 2013

Până la noile indicatoare rutiere promise de CNADNR, vedem că de la ieşirea din Darabani până la...„Havrina”??? sunt 14 km. Sau vorba aia: „Nemulţumitului i se ia darul?”. Doar că nu a fost dar. A fost din banii noştri, nu?  continuare »

Fara comentarii »

Suleyman de Paltinis

Duminica, 27 Octombrie, 2013

Recunoaşteţi personajul? Îşi spune Suleyman Magnificul, este fan FC Barcelona şi e primar în nordul judeţului. (fotomontaj)  continuare »

Fara comentarii »

„Teatrul viselor” din Frumusica

Luni, 21 Octombrie, 2013

Nici nu au visat cei de la Flacăra Flămânzi să învingă pe CS Darabani. Norocul lor e că au avut terenul suspendat si au jucat la...Frumuşica, iar dărăbănenii au dormit pe teren şi au avut în final...un coşmar. La o săptămână, Flacăra a luat nu mai puţin de 7 de la Dersca.  continuare »

Fara comentarii »

Hai sa dam mana cu mana...

Sambata, 28 Septembrie, 2013

Cine mai poate să spună că aleşii dărăbăneni nu sunt uniţi când trebuie să voteze?  continuare »

Fara comentarii »

Liniste si siguranta in Darabani

Miercuri, 25 Septembrie, 2013

În condiţiile de faţă, credeţi că va mai îndrăzni cineva să comită vreo ilegalitate în oraşul de pe malul Prutului?  continuare »

Fara comentarii »

 „Drum inzapezit”???

Duminica, 01 Septembrie, 2013

Nu toţi dărăbănenii sunt obişnuiţi cu drumurile proaspăt asfaltate, aşa că indicatorul de interzicere a circulaţiei din cauza drumului înzăpezit, la începutul lunii septembrie, s-ar putea să nu li se pară chiar ieşit din comun. (foto: Roland Teioşanu)  continuare »

Fara comentarii »

 „Meseriasii”

Marti, 27 August, 2013

La meciul Sănătatea Darabani-Venus Coţuşca (3-9), suporterii şi-au demostrat şi ei abilităţile pe marginea terenului, cu mingea... sau cu...şurubelniţa, dar toţi au fost trişti la înfrângerea usturătoare a copiilor lui Caşuba şi Găluşcă.  continuare »

Fara comentarii »

 „Romani pe Marte”

Joi, 22 August, 2013

Nu, dărăbănenii nu sărbătoresc încă dispariţia denivelărilor de pe strada 1 Decembrie, iar indicatorul de circulaţie din imagine nici măcar nu e în Darabani, dar e haios.  continuare »

Fara comentarii »

Gol in tribuna…si in suflet

Marti, 20 August, 2013

A devenit deja o certitudine ca în România fotbalul să fie mai spectaculos în tribune decât pe teren. Aşa a gândit şi un mic suporter dărăbănean care a considerat că mingea stă mai bine la spectatori, care nu prea au ce vedea pe teren. Un „OM cu litere mari”, regretatul Costică Ştefănescu, cu siguranţă le-ar transmite acum din ceruri diriguitorilor fotbalului românesc: „Daţi-le suporterilor fotbalul înapoi!”. Dacă nu a făcut-o deja.  continuare »

Fara comentarii »

Baseu, sat european!?

Vineri, 16 August, 2013

Se ştie şi se vede!  continuare »

Fara comentarii »

De vanzare...in Concesti

Vineri, 09 August, 2013

De când cu dezvoltarea infrastructurii în Conceşti, cu siguranţă s-a modificat şi raportul cerere-ofertă la nivel local.  continuare »

Fara comentarii »

Con-c-esti doresti!

Sambata, 27 Iulie, 2013

Un drum impecabil, lapte proaspăt de la ţară, miere de albine, after-school. Conceşti, venim!  continuare »

Fara comentarii »

Florin “botosel cocosel”

Luni, 22 Iulie, 2013

După ce mascota echipei FC Botoşani, cu nume cam neinspirat Cocoşel Botoşel, a cântat şi a dansat în timp ce gazdele au obţinut primul punct în Liga I, Florin Costea a fost şi el cam “botoşel” pentru că nu i-a ieşit mai nimic în acest meci, dar mai ales “cocoşel”, de-am fost nevoiţi să punem pătrăţelul roşu pe poză.  continuare »

Fara comentarii »

Sa vina CFR-ul!

Sambata, 20 Iulie, 2013

Botoşănenii se îndreaptă cu coşul alb-roşu-albastru plin spre Stadionul Municipal pentru debutul istoric pe prima scenă a fotbalului românesc. Să sperăm că nu ne vom întoarce şi cu plasa plină după confruntarea cu CFR Cluj. Pentru că vara viitoare s-ar putea să nu mai pupăm fotbal de liga I sau a II-a la Botoşani, chiar dacă acum mai amanetăm câte ceva pentru a ne cumpăra abonamente.  continuare »

Fara comentarii »

Drum in lucru, ocolire prin apa

Luni, 15 Iulie, 2013

De când cu modernizarea drumului din Darabani, circulaţia a fost temporar deviată: prin apă...peste fostele borduri. Şi dacă tot nu te-ai „hidratat” suficient, poţi apela la pepenii stradali.  continuare »

Fara comentarii »

„Florile” verii

Marti, 18 Iunie, 2013

E vară, este vacanţă, iar vestimentaţia elevilor dărăbăneni e una adecvată.  continuare »

Fara comentarii »

Romanescu-san

Luni, 03 Iunie, 2013

Pentru că primarul Costel Romanescu a afirmat că meciul împotriva dărăbănenilor valorează cât un campionat, fiul său Vlad s-a dat peste cap să câştige, iar partida FC Păltiniş-CS Darabani s-a încheiat 2-1.  continuare »

Fara comentarii »

Caldura mare, mon cher!

Miercuri, 22 Mai, 2013

Pentru că nu mai intră în graţiile conducerii PDL, un consilier local din opoziţie s-a pus sub o umbrelă galbenă. Ca să nu-l ardă soarele la următoarele alegeri. Seminţe portocalii sunt doar la spectatorul din centru. Politica şi fotbalul...întotdeuna imprevizibile!  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice pe DN 29A!

Miercuri, 15 Mai, 2013

De când au auzit că se va lărgi drumul naţional care străbate oraşul şi vor fi şi borduri noi, unii căruţaşi circulă prin centrul Darabaniului. Vorba aia: lumină din stânga, lumină din dreapta, deci o iau pe mijloc.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare