Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Unde dai si unde crapa

Marti, 07 Octombrie, 2014

„Panou” electoral...în Nord! VEZI şi: FOTOREPORTAJ Poftiti in Nord, nu doar in campania electorala!  continuare »

Fara comentarii »

NESIMTIRE FARA MARGINI

Luni, 06 Octombrie, 2014

Chiar din prima zi a campaniei electorale, a început să pută la propriu, cel puţin pe un deal al oraşului Darabani. Ruşine! (imagini de la cititori)  continuare »

Fara comentarii »

Prietenii fotbalului

Duminica, 28 Septembrie, 2014

Dărăbănenii s-au împrietenit repede cu cei mai mici suporteri din Ungureni. Delegatul Costel Nechifor s-a oferit să-i dea câte o bombonică micuţului din imagine la fiecare gol marcat de dărăbăneni. Nechifor ar fi fost în stare să meargă să mai cumpere bomboane, dar oaspeţii au marcat doar de două ori. Oare, pentru fraţii Palalaie, de câte bomboane e nevoie?   continuare »

Fara comentarii »

Daca am Audi, pot parca oriunde

Duminica, 21 Septembrie, 2014

Aşa o fi gândit un conducător auto care şi-a „odihnit” limuzina peste trecerea de pietoni din centrul oraşului Darabani. (fotografie de la cititori)  continuare »

Fara comentarii »

Numai caine sa nu fii

Luni, 15 Septembrie, 2014

Duminică, de Ziua Crucii, dărăbănenii au sărbătorit cu mic cu mare prima victorie din campionat a noii Sănătatea. Nu la fel de fericiţi au fost câteva ore mai târziu, „câinii”  la Botoşani, Dinamo înregistrând prima înfrângere a sezonului în municipiul reşedinţă de judeţ. (foto: Răzvan BORDEIANU)  continuare »

Fara comentarii »

Mihai „Intaiul fotbalului botosanean”

Duminica, 07 Septembrie, 2014

Aşa cum scrie şi pe şapca preşedintelui AJF Botoşani, Mihai Calistru a fost „regele” fotbalului botoşănean din 1993 încoace, iar acum trebuie să se gândească serios la un succesor. Alegerile pentru şefia AJF vor fi precedate de alegerile prezidenţiale, unde provocarea este mult mai mare. Deputatul Verginel Gireadă ştie mai bine de ce.  continuare »

Fara comentarii »

Bucuria cand imi vine, nu mai am tricou pe mine

Duminica, 31 August, 2014

Dorohoienii exultă şi-şi anunţă toţi prietenii că au marcat un gol împotriva Darabaniului.  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal mic, mic, mic

Duminica, 24 August, 2014

Te-ai pomeni că fotbalul ăsta „mic” de judeţ e aşa de captivant, încât ai fi în stare să renunţi timp de 90 de minute şi la Hannah Montana pentru el.  continuare »

Fara comentarii »

Aveti curaj sa faceti asa ceva?

Sambata, 23 August, 2014

Da ursu tuc, tuc, tuc, da' eu mă duc...  continuare »

Fara comentarii »

La vremuri noi...doar praf

Miercuri, 20 August, 2014

Timpul s-a oprit în loc la Miorcani. După 8-9 decenii, versurile lui Ion Pillat sunt dureros de actuale pentru că drumul din localitatea natală a poetului a rămas neschimbat, chiar dacă politicienii ne promit asfalt în fiecare campanie electorală. Revenim cu un articol mai amplu pe această temă.  continuare »

Fara comentarii »

Prea ca la tara

Vineri, 15 August, 2014

Credeaţi că nu se mai foloseşte tizicul (amestec de bălegar şi paie folosit de ţărani drept combustibil sau în construcţii) în secolul XXI? Răspunsul se află în imaginea de mai sus, care a fost surprinsă nu departe de Darabani. Revenim cu un fotoreportaj mai amplu pe această temă.  continuare »

Fara comentarii »

De esenta tare

Luni, 11 August, 2014

Se ştie: codru-i frate cu românul, mai ales dărăbăneanul cu stejarul.  continuare »

Fara comentarii »

ZN rules!

Sambata, 09 August, 2014

Rockul a fost la el acasă pe malul Prutului, la festivalul Zilele Nordului.  continuare »

Fara comentarii »

Ganditorul de la CS Sanatatea Darabani

Vineri, 08 August, 2014

„Eu când nu mai vreau să fluier...gândesc”. Steaua îl are pe Valeriu Argăseală, FC Botoşani pe Anton Heleşteanu şi Dumitru Brânză, iar CS Sănătatea Darabani pe Constantin Gheorghiţă, fostul arbitru care îndeplineşte acum funcţia de director sportiv la clubul antrenat de Caşuba şi Găluşcă.  continuare »

Fara comentarii »

Autentic romanesc

Sambata, 26 Iulie, 2014

O imagine adorabilă a satului românesc din Moldova zilelor noastre. (foto: Ionel BICHIR)  continuare »

Fara comentarii »

Vreti distractie pe cinste? Veniti la Darabani!

Vineri, 25 Iulie, 2014

Până la Summer Fest-ul organizat în municipiul reşedinţă de judeţ, din cauza căruia politicienii s-au certat de fiecare dată pentru banii publici alocaţi, botoşănenii sunt aşteptaţi la Darabani în perioada 8-10 august la festivalul Zilele Nordului cu Viţa de Vie cap de afiş.  continuare »

Fara comentarii »

Vin...la Darabani!

Vineri, 18 Iulie, 2014

După modelul unui vestit han din zona Vrancea, dărăbănenii ar putea atrage şi ei turişi în zonă, cel puţin la evenimente precum Zilele Oraşului sau Zilele Nordului, pentru că au cu ce se lăuda şi în acest domeniu.  continuare »

Fara comentarii »

Gaz pe...usturoi

Vineri, 04 Iulie, 2014

Cine mai poate spune că aleşii dărăbăneni nu sunt renumiţi? Numele unui consilier local se află scris şi pe gardul unei gospodării, la 100 km depărtare de Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare cu  „vuvuzela” sa

Miercuri, 18 Iunie, 2014

Suporterii îşi încurajează echipa favorită...fiecare în felul său: unul cu vuvuzela tricoloră, altul cu...sticla...care de regulă conţine licori mai degrabă încălzitoare decât răcoritoare. Unul mai „patriot” ca altul...şi astfel se creează o atmosferă...incendiară.  continuare »

Fara comentarii »

BACU-END, pa durere!

Miercuri, 11 Iunie, 2014

Până la finalul examenului de Bacalaureat, elevii vor avea frecvent dureri de cap.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare