Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Ganditorul de la CS Sanatatea Darabani

Vineri, 08 August, 2014

„Eu când nu mai vreau să fluier...gândesc”. Steaua îl are pe Valeriu Argăseală, FC Botoşani pe Anton Heleşteanu şi Dumitru Brânză, iar CS Sănătatea Darabani pe Constantin Gheorghiţă, fostul arbitru care îndeplineşte acum funcţia de director sportiv la clubul antrenat de Caşuba şi Găluşcă.  continuare »

Fara comentarii »

Autentic romanesc

Sambata, 26 Iulie, 2014

O imagine adorabilă a satului românesc din Moldova zilelor noastre. (foto: Ionel BICHIR)  continuare »

Fara comentarii »

Vreti distractie pe cinste? Veniti la Darabani!

Vineri, 25 Iulie, 2014

Până la Summer Fest-ul organizat în municipiul reşedinţă de judeţ, din cauza căruia politicienii s-au certat de fiecare dată pentru banii publici alocaţi, botoşănenii sunt aşteptaţi la Darabani în perioada 8-10 august la festivalul Zilele Nordului cu Viţa de Vie cap de afiş.  continuare »

Fara comentarii »

Vin...la Darabani!

Vineri, 18 Iulie, 2014

După modelul unui vestit han din zona Vrancea, dărăbănenii ar putea atrage şi ei turişi în zonă, cel puţin la evenimente precum Zilele Oraşului sau Zilele Nordului, pentru că au cu ce se lăuda şi în acest domeniu.  continuare »

Fara comentarii »

Gaz pe...usturoi

Vineri, 04 Iulie, 2014

Cine mai poate spune că aleşii dărăbăneni nu sunt renumiţi? Numele unui consilier local se află scris şi pe gardul unei gospodării, la 100 km depărtare de Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare cu  „vuvuzela” sa

Miercuri, 18 Iunie, 2014

Suporterii îşi încurajează echipa favorită...fiecare în felul său: unul cu vuvuzela tricoloră, altul cu...sticla...care de regulă conţine licori mai degrabă încălzitoare decât răcoritoare. Unul mai „patriot” ca altul...şi astfel se creează o atmosferă...incendiară.  continuare »

Fara comentarii »

BACU-END, pa durere!

Miercuri, 11 Iunie, 2014

Până la finalul examenului de Bacalaureat, elevii vor avea frecvent dureri de cap.  continuare »

Fara comentarii »

RIO de la malul Prutului

Joi, 05 Iunie, 2014

Dacă fotbal nu e, măcar plajă să fie! Unii dintre jucătorii de rezervă ai CS Darabani s-au bronzat în timpul meciului de vacanţă cu Sportivul Truşeşti. (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Ziua independentului?

Vineri, 30 Mai, 2014

Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim nu sărbătoreşte Ziua Independenţei, nici accederea lui Mircea Diaconu în Parlamentul European, ci golul marcat de Sănătatea în poarta celor de la CS Darabani. Până la urmă nu a fost să fie ziua independentului, deoarece CS s-a impus în faţa echipe sale favorite cu 4-2.  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice la vot! Europa, venim!

Luni, 26 Mai, 2014

Unii dintre dărăbăneni s-au pornit deja spre Bruxelles, via secţia de votare de la graniţa de est a Uniunii Europene.  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, „floare" din colţul Moldovei

Duminica, 25 Mai, 2014

Darabani...un oraş care dă întotdeauna bine...în poze.  continuare »

Fara comentarii »

Bucurosi de oaspeti

Joi, 22 Mai, 2014

Unii dărăbăneni au fost extrem de bucuroşi pentru că politicienii de la Bucureşti au vizitat urbea de pe malul Prutului. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Am cosia mea, sunt fericit...

Luni, 19 Mai, 2014

În condiţiile actuale, să fie oare acesta viitorul tinerilor din oraşul Darabani? (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Culori pe cer

Joi, 15 Mai, 2014

Au şi ploile acestea farmecul lor: pe lângă faptul că sunt benefice agriculturii, momentele de după dau bine şi în poză.  continuare »

Fara comentarii »

Ciupercile apar dupa ploaie...si in campania electorala

Duminica, 11 Mai, 2014

Politicienii ne vând gogoşi în campania electorală, câţiva negustori ambulanţi vând şi ei ciuperci în centrul oraşului Darabani. Fiecare, după posibilităţi.  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal la maxx?

Luni, 05 Mai, 2014

Suporterii dărăbăneni se bucură după victoria echipei favorite....sau compară fotbalul jucat astăzi cu cel de pe vremea lui Dinu Stoian...şi din această cauză i-a apucat râsul? (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Venit, cantat...votat

Miercuri, 30 Aprilie, 2014

Vine Goran Bregovic şi la Hudeşti, mai ales acum, după ce Căminul Cultural din comună a fost renovat? În campania electorală orice este posibil.  continuare »

Fara comentarii »

TransULTRAS Tudora

Duminica, 27 Aprilie, 2014

Se ştie: ce-i mai înfocaţi suporteri stau în peluză. Regula a fost respectată şi la Tudora, unde echipa comunei a umilit CS Darabani (scor 7-0). Ultraşii care au luat loc într-o peluză...mobilă au „udat” victoria echipei favorite cu bere.  continuare »

Fara comentarii »

Micul Hagi

Sambata, 26 Aprilie, 2014

Odată cu jucătorii de la Viitorul Dersca (foto fundal), un foarte tânăr dărăbănean a făcut încălzirea pe marginea terenului. El reprezintă viitorul fotbalului dărăbănean. (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

„Razboinicii luminii”

Joi, 24 Aprilie, 2014

CS Darabani şi Viitorul Dersca s-au „războit” în oraşul de pe malul Prutului de Sf. Gheorghe. La final, doar oaspeţii au sărbătorit de două ori: pentru cele trei puncte şi ziua onomastică. (foto: Cristian STUDIO)  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare