Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

Oameni si caini

Sambata, 15 Noiembrie, 2014

Acesta sigur nu e un sat fără câini. Are drumuri bune şi copii frumoşi. Pe ei sigur nu-i interesează politica, campania electorală.  continuare »

Fara comentarii »

Drumul progresului... via Darabani

Miercuri, 12 Noiembrie, 2014

Progresiştii dărăbăneni, uniţi în cuget şi-n simţiri.  continuare »

Fara comentarii »

„Tratament” de 100 de lei

Duminica, 02 Noiembrie, 2014

Accidentat în timpul meciului CS Sănătatea Darabani-Avântul Albeşti, Andrei Letos a fost „pansat” de delegatul Brăduţu Braşoveanu cu o bancnotă de 100 lei.  continuare »

Fara comentarii »

Fotbalist cu…fumuri

Luni, 27 Octombrie, 2014

Un spectator a sărit din tribună să-l „stingă” pe unul dintre jucătorii Sportivului Truşeşti care se „încălzea” înainte de meci la o…ţigară. Şi 3 a primit de la dărăbăneni, exact numărul pe care îl poartă pe tricou. Nu ţigări, ci goluri. VEZI: SPORTIVUL TRUSESTI-CS SANATATEA DARABANI 0-3 De 3 ori LA MULTI ANI! GALERIE FOTO  continuare »

Fara comentarii »

Trei...in galerie

Duminica, 19 Octombrie, 2014

Tânăra galerie din Vârfu Câmpului nu are treabă nici cu BGS, nici cu jandarmii. Trei copii şi-au încurajat paşnic echipa favorită, iar dărăbănenii au primit 3 goluri. (foto: Răzvan BORDEIANU)  continuare »

Fara comentarii »

„Va asteptam cu drag!”

Joi, 16 Octombrie, 2014

După două săptămâni de campanie electorală, doar doi candidaţi la preşedinţia ROMÂNIEI au ajuns în Darabani: VICTOR PONTA şi KLAUS IOHANNIS...doar pe hârtie...nici măcar BRÂNZĂ...chiar dacă ansamblul MĂRGINEANCA, coregrafia RĂU, transmite de pe acelaşi panou electoral: „VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!” VEZI şi: FOTOREPORTAJ Poftiti in Nord, nu doar in campania electorala!  continuare »

Fara comentarii »

Peisaj de toamna...electorala

Duminica, 12 Octombrie, 2014

Au căzut frunzele, dar au „crescut” în schimb afişele electorale...pe copacii din Darabani.  continuare »

Fara comentarii »

Unde dai si unde crapa

Marti, 07 Octombrie, 2014

„Panou” electoral...în Nord! VEZI şi: FOTOREPORTAJ Poftiti in Nord, nu doar in campania electorala!  continuare »

Fara comentarii »

NESIMTIRE FARA MARGINI

Luni, 06 Octombrie, 2014

Chiar din prima zi a campaniei electorale, a început să pută la propriu, cel puţin pe un deal al oraşului Darabani. Ruşine! (imagini de la cititori)  continuare »

Fara comentarii »

Prietenii fotbalului

Duminica, 28 Septembrie, 2014

Dărăbănenii s-au împrietenit repede cu cei mai mici suporteri din Ungureni. Delegatul Costel Nechifor s-a oferit să-i dea câte o bombonică micuţului din imagine la fiecare gol marcat de dărăbăneni. Nechifor ar fi fost în stare să meargă să mai cumpere bomboane, dar oaspeţii au marcat doar de două ori. Oare, pentru fraţii Palalaie, de câte bomboane e nevoie?   continuare »

Fara comentarii »

Daca am Audi, pot parca oriunde

Duminica, 21 Septembrie, 2014

Aşa o fi gândit un conducător auto care şi-a „odihnit” limuzina peste trecerea de pietoni din centrul oraşului Darabani. (fotografie de la cititori)  continuare »

Fara comentarii »

Numai caine sa nu fii

Luni, 15 Septembrie, 2014

Duminică, de Ziua Crucii, dărăbănenii au sărbătorit cu mic cu mare prima victorie din campionat a noii Sănătatea. Nu la fel de fericiţi au fost câteva ore mai târziu, „câinii”  la Botoşani, Dinamo înregistrând prima înfrângere a sezonului în municipiul reşedinţă de judeţ. (foto: Răzvan BORDEIANU)  continuare »

Fara comentarii »

Mihai „Intaiul fotbalului botosanean”

Duminica, 07 Septembrie, 2014

Aşa cum scrie şi pe şapca preşedintelui AJF Botoşani, Mihai Calistru a fost „regele” fotbalului botoşănean din 1993 încoace, iar acum trebuie să se gândească serios la un succesor. Alegerile pentru şefia AJF vor fi precedate de alegerile prezidenţiale, unde provocarea este mult mai mare. Deputatul Verginel Gireadă ştie mai bine de ce.  continuare »

Fara comentarii »

Bucuria cand imi vine, nu mai am tricou pe mine

Duminica, 31 August, 2014

Dorohoienii exultă şi-şi anunţă toţi prietenii că au marcat un gol împotriva Darabaniului.  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal mic, mic, mic

Duminica, 24 August, 2014

Te-ai pomeni că fotbalul ăsta „mic” de judeţ e aşa de captivant, încât ai fi în stare să renunţi timp de 90 de minute şi la Hannah Montana pentru el.  continuare »

Fara comentarii »

Aveti curaj sa faceti asa ceva?

Sambata, 23 August, 2014

Da ursu tuc, tuc, tuc, da' eu mă duc...  continuare »

Fara comentarii »

La vremuri noi...doar praf

Miercuri, 20 August, 2014

Timpul s-a oprit în loc la Miorcani. După 8-9 decenii, versurile lui Ion Pillat sunt dureros de actuale pentru că drumul din localitatea natală a poetului a rămas neschimbat, chiar dacă politicienii ne promit asfalt în fiecare campanie electorală. Revenim cu un articol mai amplu pe această temă.  continuare »

Fara comentarii »

Prea ca la tara

Vineri, 15 August, 2014

Credeaţi că nu se mai foloseşte tizicul (amestec de bălegar şi paie folosit de ţărani drept combustibil sau în construcţii) în secolul XXI? Răspunsul se află în imaginea de mai sus, care a fost surprinsă nu departe de Darabani. Revenim cu un fotoreportaj mai amplu pe această temă.  continuare »

Fara comentarii »

De esenta tare

Luni, 11 August, 2014

Se ştie: codru-i frate cu românul, mai ales dărăbăneanul cu stejarul.  continuare »

Fara comentarii »

ZN rules!

Sambata, 09 August, 2014

Rockul a fost la el acasă pe malul Prutului, la festivalul Zilele Nordului.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare