Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Ponta
COMENTARIUL SAPTAMANII Nu principiile ii unesc, ci lipsa lor
Duminica, 08 Iunie, 2014
De câteva săptămâni spațiul public este invadat de personajii arestate pentru corupție, infractori care se sinucid sau politicieni care demisionează, pupă unde au scuipat și trasează un nou drum pe care să meargă România. Viața politică a devenit atât de lipsită de importanță, spectacolul acesta al corupților care fac naveta tribunal-casă este atât de inert încât puțin sunt cei care mai semnează editoriale în presa centrală pe această temă. ... continuare »
COMENTARIUL SAPTAMANII Un inceput de an marcat de scandaluri mondene și balbaieli politice
Luni, 14 Ianuarie, 2013

Nu am exagera deloc dacă am afirma că audiența presei centrale la început de an a fost salvată de decesul lui Sergiu Nicolaescu și divorțul cuplului Bănică jr.-Adreea Marin. Întreținute artificial, manipulate și pline de dezinformări, aceste subiecte au arătat calitatea celor mai mulți oameni din presă. De altfel, mai multe televiziuni de știri au fost amendate de CNA pentru modul „profesionist” în care au prezentat evenimentele. Decesul cunoscutului ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”