Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ponta

COMENTARIUL SAPTAMANII Nu principiile ii unesc, ci lipsa lor

Duminica, 08 Iunie, 2014

De câteva săptămâni spațiul public este invadat de personajii arestate pentru corupție, infractori care se sinucid sau politicieni care demisionează, pupă unde au scuipat și trasează un nou drum pe care să meargă România. Viața politică a devenit atât de lipsită de importanță, spectacolul acesta al corupților care fac naveta tribunal-casă este atât de inert încât puțin sunt cei care mai semnează editoriale în presa centrală pe această temă. ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Un inceput de an marcat de scandaluri mondene și balbaieli politice

Luni, 14 Ianuarie, 2013

  Nu am exagera deloc dacă am afirma că audiența presei centrale la început de an a fost salvată de decesul lui Sergiu Nicolaescu și divorțul cuplului Bănică jr.-Adreea Marin. Întreținute artificial, manipulate și pline de dezinformări, aceste subiecte au arătat calitatea celor mai mulți oameni din presă. De altfel, mai multe televiziuni de știri au fost amendate de CNA pentru modul „profesionist” în care au prezentat evenimentele. Decesul cunoscutului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare