Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

pompierii botosaneni

Sectiile de votare verificate de pompierii botosaneni. 85 de avertismente date

Joi, 22 Mai, 2014

Peste 100 de stări potenţiale de pericol au fost înlăturate în urma controalelor efectuate de inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani la spaţiile unde vor fi amenajate secţii de votare. Demarată pe 5 mai 2014, acţiunea a avut ca scop preîntâmpinarea, reducerea sau eliminarea riscurilor de producere a situaţiilor de urgenţă şi a consecinţelor acestora, protecţia populaţiei, ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii va avertizeaza: Atentie la depozitarea furajelor! 12 incendii in luna octombrie

Miercuri, 30 Octombrie, 2013

Incendiile de furaje reprezintă, în perioada septembrie-noiembrie, aproximativ 20% din numărul total de evenimente cu foc produse pe raza judeţului Botoşani. Numai în octombrie s-au produs 12 incendii la depozitele de furaje ale unor cetăţeni din Ştefăneşti, Şendriceni, Vlăsineşti, Vorniceni, Tudora, Rădăuţi Prut, Coţuşca, Manoleasa şi Prăjeni. Au fost afectate, în total, peste 300 de tone de furaje. Pagubele se ridică la aproximativ 45.000 lei. ...  continuare »

Fara comentarii »

VIDEO Pompierii botosaneni, aproape de finala concursului „Conrad Dietrich Magirus Award 2013” VOTATI-I!

Sambata, 05 Octombrie, 2013

După ce de-a lungul timpului, pompierii botoşăneni au salvat nenumărate vieţi în cadrul unor misiuni, una mai dificilă ca alta, salvatorii au acum nevoie de susţinerea noastră. Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani s-au calificat în semifinala concursului „Conrad Dietrich Magirus Award 2013”, alături de alte 9 echipe de pompieri din şase ţări. Juriul concur ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare