Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

pompieri voluntari

ISU Botoșani continuă campania de recrutare a voluntarilor care să li se alăture pompierilor în misiuni!

Luni, 31 Decembrie, 2018

Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ  cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în evidență ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari din nordul județului, instruiți să salveze vieți

Marti, 29 August, 2017

Pompierii voluntari din nordul județului vor participa, timp de trei zile, la o sesiune practică de instruire. La activitățile de pregătire și-au anunțat prezența și pompierii militari și voluntari din raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți, Ucraina. Lecțiile vor fi predate de către specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani, în cadrul primei ediții a Campaniei de pregătire a populației în domeniul ...  continuare »

Fara comentarii »

SALVATOR DIN PASIUNE ISU Botoşani recrutează voluntari

Sambata, 11 Februarie, 2017

Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ  cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în ...  continuare »

Fara comentarii »

ISU caută pompieri voluntari. VEZI condiţiile

Marti, 10 Mai, 2016

Începând de astăzi, 10 mai a.c., Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a lansat semenilor o provocare, aceea de a deveni voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din România. Demersul are la bază beneficiile activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice şi valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență ...  continuare »

Fara comentarii »

Casă făcută scrum, o dărăbăneancă de 83 de ani şi-a pierdut viaţa

Vineri, 27 Noiembrie, 2015

„La faţa locului s-au deplasat atât pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cât şi pompierii voluntari din Darabani. Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii voluntari. La sosirea forţelor de intervenţie, întreaga locuinţă era cuprinsă de flăcări, tavanul fiind prăbuşit. Întrucât existau informaţii că proprietara nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni, in topul interventiilor in situatii de urgenta

Marti, 01 Aprilie, 2014

Cele mai multe intervenţii le-au avut serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Flămânzi, Darabani, Lunca, Viişoara, Coţuşca, Todireni şi Albeşti care au acţionat şi pentru stingerea incendiilor produse pe teritoriul comunelor învecinate. Cei 16 pompieri voluntari dărăbăneni au intervenit în 30 de cazuri, dintre care 17 în oraşul de pe malul Prutului, 7 în Hudeşti, 3 în Mileanca şi câte unul în Havârna, Rădăuţi-Prut şi Conceşti, 16 dintre ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare