Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

politistii rutieri

Masuri speciale ale politistilor rutieri pentru meciul de fotbal FC Botosani-CFR Cluj

Vineri, 19 Iulie, 2013

Cu ocazia meciului de fotbal dintre CS Botoşani şi CFR Cluj, care va avea loc în ziua de 21 iulie 2013, începând cu orele 17:00, în Botoşani, pe Stadionul Municipal, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor în perimetrul stadionului. POLIŢIŞTII RUTIERI SOLICITĂ CONDUCĂTORILOR DE AUTOVEHICULE: * să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe C ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare