Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

politisti de frontiera

Peugeot cu documente false oprit de politistii de frontiera in Radauti-Prut

Luni, 03 Martie, 2014

În data de 28 februarie a.c., în jurul orelor 13:10, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Rădăuţi-Prut, un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român Mihai P., de 46 de ani. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării auto tip carte verde, s-a trecut la ...  continuare »

Fara comentarii »

„Mega-captura” a politistilor de frontiera darabaneni: Autoturism cu numere expirate descoperit la Paltinis

Sambata, 22 Februarie, 2014

  Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare expirate. În data de 20 februarie a.c., în jurul orelor 10:45, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Darabani a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Păltiniş, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Sorin M., de 29 de ani. În ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de contrabanda de peste 3 miliarde lei vechi retinute de politistii de frontiera FOTO & VIDEO

Joi, 01 August, 2013

În data de 31 iulie a.c., în jurul orelor 04:30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări pentru prinderea în flagrant a unei persoane care transporta ţigări de contrabandă. Pe timpul desfăşurării misiunii, poliţiştii de frontieră au depistat o autoutilitară marca Renault Trafic fără numere de înmatriculare, împotmolită în noroi, pe direcţia localităţii ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma in noapte pentru retinerea unor contrabandisti la Frontiera cu R. Moldova FOTO

Miercuri, 24 Iulie, 2013

În data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 03:45, pe timpul executării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi Prut-ITPF Iaşi au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Cuzlău. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor, care au încercat ...  continuare »

Fara comentarii »

Autocar cu doua rezervoare oprit in Vama Radauti-Prut. Soferul a ramas fara motorina si a primit 5000 lei amenda

Joi, 21 Martie, 2013

În data de 20 martie 2013, în jurul orelor 19:50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Ghenadie S. în vârstă de 32 de ani, cu cetăţenie română şi R. Moldova, care conducea un autocar marca MAN, care circula pe relaţia Chişinău-Republica Cehă. Având la bază valorificarea unei informaţii aflate în lucru, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali ...  continuare »

Fara comentarii »

Dosar penal pentru Carte Verde falsa descoperita in Vama Radauti-Prut

Sambata, 19 Ianuarie, 2013

În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, V.C., bărbat cu dublă cetăţenie română şi moldoveană, în vârstă de 57 ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare tip „Carte Verde” aparţinând autoturismului prezentat la control,  poliţiştii de frontieră au efectuat ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare