Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

politicieni

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Politicienii care îşi iubesc ţara doar pe facebook

Duminica, 15 Ianuarie, 2017

Zilele cu încărcătură simbolică din calendarul laic scot mereu la iveală o specie de politician, care ia pauză de la gândirea lui obscură și emite discursuri patetice despre valori, cultură, patrimoniu, salvarea identității, amenințarea acesteia, etc. Sunt câteva zile în care, cei ocupați în primul rând cu integritatea regnului lor, se transformă în mari învățați, luminători ai poporului, oameni chemați să tragă un semnal de alarmă în al 12-lea ceas ...  continuare »

Fara comentarii »

Piramidon!?

Sambata, 08 August, 2015

Când unii politicieni îşi fac apariţia prin Darabani, pe dărăbăneni îi cam ia durerea de cap. (foto: BTOnline)  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Politicienii isi schimba blana, dar naravul ba

Joi, 31 Iulie, 2014

S-au făcut și s-au desfăcut alianțe, au dispărut partide și au apărut altele, se retrag candidaturi și au fost depuse altele noi. Spectacolul este complet, cu atitudini josnice și atacuri murdare la persoană, cu populisme și băsisme. Noile alegeri prezidențiale au adus și un nou partid de dreapta. Mai multe formațiuni politice, dintre care PNL și PDL cele mai importante, s-au convins în sfârșit că nu poți face față socialismului învolburat, agresiv ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Nu principiile ii unesc, ci lipsa lor

Duminica, 08 Iunie, 2014

De câteva săptămâni spațiul public este invadat de personajii arestate pentru corupție, infractori care se sinucid sau politicieni care demisionează, pupă unde au scuipat și trasează un nou drum pe care să meargă România. Viața politică a devenit atât de lipsită de importanță, spectacolul acesta al corupților care fac naveta tribunal-casă este atât de inert încât puțin sunt cei care mai semnează editoriale în presa centrală pe această temă. ...  continuare »

Fara comentarii »

Bucurosi de oaspeti

Joi, 22 Mai, 2014

Unii dărăbăneni au fost extrem de bucuroşi pentru că politicienii de la Bucureşti au vizitat urbea de pe malul Prutului. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Noua tactica in campanie: asfaltul cucereste electoratul

Sambata, 17 Mai, 2014

Alegerile europarlamentare i-au scos puțin din amorțeală pe funcționarii din ministerele bucureștene. Dornici ca partidele sau alianțele lor politice să obțină o victorie de moral pe 25 mai, pentru a pleca mai optimiști spre prezidențiale, miniștrii i-au pus pe subalterni să caute bani pentru investiții. Văzând că electoratul devine mai lacom (nu mai matur, baronii noștri, locali sau de Dâmbovița, nu pot înțelege expresia electorat matur), și nu se mai ...  continuare »

Fara comentarii »

Ciupercile apar dupa ploaie...si in campania electorala

Duminica, 11 Mai, 2014

Politicienii ne vând gogoşi în campania electorală, câţiva negustori ambulanţi vând şi ei ciuperci în centrul oraşului Darabani. Fiecare, după posibilităţi.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare