Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
![](images/lucian.jpg)
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
PNL Darabani
VEZI listele PNL și PSD Darabani pentru alegerile locale”Toată lumea se va uni în jurul celui care va câștiga”
Marti, 18 August, 2020![](uploads/2020/08/s_pagecandidatialegerilocalepnlpsd.jpg)
Vasile Floria susține că nu și-a dorit mare tam-tam la lansarea candidaturilor social-democraților dărăbăneni. El speră la o întrecere electorală în care să predomine fairplay-ul, câștigătorul urmând să fie felicitat de adversari și își dorește ca viitorul primar să facă mai mult pentru Darabani, ”un oraș doar cu numele”, așa cum îl numește candidatul social-democrat la Primăria Darabani. ”Sperăm să obținem cel puțin atâtea locuri câte am ... continuare »
Liberalii dărăbăneni și-au prezentat candidatul la Primărie GALERIE FOTO
Vineri, 08 Noiembrie, 2019![](uploads/2019/11/s_pagealingirbacicandidatprimarieok.jpg)
”Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost alături de mine, alături de noi, că n-o să vă înșel niciodată așteptările, că trăiesc și muncesc în acest oraș și-mi doresc foarte, foarte mult ca acest oraș să meargă mai departe, să se dezvolte și ca toți locuitorii să se bucure și să se mândrească cu faptul că locuiesc în orașul Darabani…Am o fetiță de cinci anișori care învață, trăiește în orașul Darabani. Am să mă zbat pentru ea, dar ... continuare »
Liberalii dărăbăneni şi-au depus candidaturile încrezători în victorie GALERIE FOTO & VIDEO
Luni, 25 Aprilie, 2016![](uploads/2016/04/s_dsc_8754prima.jpg)
„Am depus dosarul de candidatură încrezător în şansele mele şi ale echipei PNL, pe termen scurt că vom câştiga alegerile locale din 5 iunie şi pe termen lung pentru că dorim să punem în aplicare programul nostru care să ducă la creşterea nivelului de trai al tuturor cetăţenilor” a declarat pentru Darabaneni.ro, la ieşirea din Biroul Electoral, Liviu Hrimiuc. Ulterior, liberalii şi-au înregistrat candidaturile la Judecătoria Darabani. Faţă de lista ... continuare »
Liviu Hrimiuc: „Experienţa de 24 de ani în fruntea unei firme este recomandarea mea cea mai bună” VEZI noile nume pe care le propun liberalii pentru Consiliul Local
Sambata, 16 Aprilie, 2016![](uploads/2016/04/s_liviuhrimiuccandidat1512.jpg)
Vă rog să-mi permiteți să vă contrazic puțin. Dărăbănenii mă cunosc, în special pentru că sunt un om născut si crescut în acest oraș. Recunosc că, prin prisma afacerilor, gradul de cunoaștere s-a mai ridicat puțin, dar țin să precizez că, într-o comunitate mică, cum este cazul nostru, cei mai mulți ne cunoaștem. Chiar dacă nu ne știm după nume, ne cunoaștem după porecle. Pe mine mulți mă știu de Liviu Lipovanu. Nu îmi este rușine cu porecla ... continuare »
COMUNICAT PNL Liviu Hrimiuc s-a decis în legătură cu candidatura la Primărie
Marti, 22 Martie, 2016![](uploads/2016/03/s_alingirbacisiliviuhrimiuc512.jpg)
PNL Botoşani a emis un comunicat de presă după „valurile” care au fost în rândul liberalilor dărăbăneni în ultima perioadă. Săptămâna trecută a apărut informaţia conform căreia Liviu Hrimiuc ar declara forfait la alegerile locale din iunie, iar luna trecută s-a vehiculat ideea candidaturii lui Alin Gîrbaci din partea ALDE, dar liberalii au infirmat zvonurile respective, catalogându-le diversiuni ale adversarilor politici. Cel puţin la nivel declarativ, ... continuare »
„Cel mai cuminte consilier local” PSD a demisionat. CINE îi ia locul?
Duminica, 28 Februarie, 2016![](uploads/2016/02/s_dorinstredie2512.jpg)
Dorin Stredie şi-a depus demisia din Consiliul Local Darabani în 4 februarie a.c, el optând pentru un post de poliţist local în cadrul Primăriei din localitate. Paulică Zahariea, secretarul oraşului, a dat citire articolelor de lege care au dus la vacantarea unui loc de consilier local. În momentul în care Dan Tîrniceru-Ifrim s-a înscris la cuvânt, Ionel Nenişcă a afirmat la mişto despre independent că doreşte şi el să-şi înainteze demisia. „Stau şi mă ... continuare »
Alin Gîrbaci: „Indiferent dacă deciziile politice mă avantajează sau nu, rămân în echipa PNL, orice s-ar întâmpla”
Marti, 16 Februarie, 2016![](uploads/2016/02/s_alingirbacidezmintire512.jpg)
Chiar dacă cu oarece întârziere, motivată de o răceală foarte puternică, Alin Gîrbaci a reacţionat după ştirea publicată de BtOnline şi Darabaneni.ro, conform căreia Gîrbaci ar urma să candideze la Primăria Darabani din partea ALDE, aşa cum a anunţat vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Dumitru Zmău, în cadrul unei conferinţe de presă. Alin Gîrbaci declară ferm că va rămâne liberal şi va face parte din echipa care va lupta pentru ... continuare »
O NOUĂ BOMBIŢĂ POLITICĂ Alin Gîrbaci va candida, totuşi, la Primăria Darabani
Vineri, 12 Februarie, 2016![](uploads/2016/02/s_alingirbacicandidatalde512.jpg)
Cu toate că PNL l-a desemnat pe Liviu Hrimiuc să candideze la alegerile locale, se pare că Alin Gîrbaci nu şi-a luat gândul de la fotoliul de primar şi va candida din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) în 5 iunie. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele ALDE Botoşani, Dumitru Zmău, care a mai afirmat că prima opţiune a fost Ghiorghi Burlacu, care din nefericire a decedat, şi astfel Gîrbaci se va lupta cu Liviu Hrimiuc şi Corneliu Aroşoaie ... continuare »
EXCLUSIV VEZI cine va fi principalul contracandidat al lui Corneliu Aroşoaie la Primăria Darabani
Miercuri, 20 Ianuarie, 2016![](uploads/2016/01/s_alesulliberalilor512.jpg)
„Este o alegere de echipă, pentru că astfel noi dorim să câştigăm Primăria Darabani” s-a rezumat să spună copreşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, care nu a dorit să facă public rezultatul sondajului efectuat de liberali. Şi în al 12-lea ceas, omul de afaceri dărăbănean Liviu Hrimiuc susţine că nu este încă hotărât 100% dacă va candida. „Personal, nu ştiu exact. Trebuie să am o întâlnire în seara asta (n.r.-20 ianuarie) cu Alin, să ... continuare »
Tîrniceru l-a taxat şi pe Şoptică la TeleM: „Nu a făcut nimic pentru zona respectivă”
Duminica, 11 Octombrie, 2015![](uploads/2015/10/s_tirniceruversussoptica512.jpg)
Emisiunea de la TeleM de săptămâna trecută care l-a avut ca invitat pe Dan Tîrniceru-Ifrim a generat numeroase discuţii pro şi contra în Darabani. Cu toate că principala „ţintă” a consilierului independent a fost partidul de guvernământ, de criticile lui Tîrniceru nu au scăpat nici reprezentanţii opoziţiei, în speţă liberalii, în frunte cu deputatul Şoptică, despre care consilierul dărăbănean a afirmat că nu a făcut nimic pentru zona oraşului ... continuare »
Membrii Biroului Politic Local al PNL Darabani au fost demisi! Doar presedintele a ramas
Vineri, 04 Iulie, 2014![](uploads/2014/07/s_bpldarabani.jpg)
Preşedintele PNL Darabani, Liviu Hrimiuc, are la dispoziţie două săptămâni să-şi refacă echipa. „Împreună cu noua echipă, preşedintele Hrimiuc trebuie să-şi asume rezultatele la alegerile prezidenţiale. Duminică (n.r.-6 iulie 2014) urmează să mă întâlnesc şi eu cu ei şi va candida cine doreşte. Am discutat în câteva rânduri cu ei şi am avut şi şedinţe tematice pentru asumarea rezultatului, iar d-lor au considerat că, chiar dacă au obţinut 5 ... continuare »
Cad capetele unor liberali darabaneni, dupa alegerile europarlamentare „Nu au votat nici macar ei”
Vineri, 30 Mai, 2014![](uploads/2014/05/s_vorcadeacapetele0.jpg)
Rezultatele sub aşteptări obţinute de PNL Darabani la alegerile europarlamentare nu vor rămâne fără urmări. Deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a precizat că în urma analizei scrutinului electoral recent încheiat se vor lua măsuri drastice. Scaunele unor consilieri locali dar şi a unor şefi de instituţii din Darabani sunt în pericol. Chiar şi în aceste condiţii, Şoptică îi acordă în continuare credit total preşedintelui PNL Darabani, Liviu ... continuare »
Primarul Corneliu Arosoaie la TeleM: „Cu liberalii darabaneni ma impac foarte bine...ei sunt 3 grupuri sau grupe”
Sambata, 22 Februarie, 2014
![](uploads/2014/02/s_arosoaielatelem6800.jpg)
Moderatorul emisiunii, Val Guraliuc, l-a întrebat pe primarul social-democrat al oraşului Darabani cum se împacă cu PNL-iştii din localitate. Răspunsul a fost unul „marca Aroşoaie”: „Foarte bine, chiar dacă d-l Ţurcanu se supără că ne împăcăm bine, că d-lui are o politică aşa, care cred eu că nu dă prea bine pentru cetăţeni, pentru că încearcă să facă dezbinare chiar şi la Darabani. Dar eu am un alt stil, zic eu ca sunt puţin mai diplomat”. ... continuare »
Presedintele PNL Darabani, ales cu 96,5% din voturi. VEZI componenta Biroului Politic al liberalilor VIDEO
Duminica, 31 Martie, 2013![](uploads/2013/03/s_lh.jpg)
După ce 3 voturi au fost declarate nule, 82 dintre liberalii dărăbăneni au fost de acord ca omul de afaceri Liviu Hrimiuc să conducă destinele formaţiunii politice. Ultimii doi preşedinţi ai organizaţiei PNL Darabani au fost Florin Ignat şi Relu Cricleviţ. Înainte ca liberalii să voteze, Hrimiuc a ţinut celor prezenţi un scurt discurs. „Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru sfaturile care mi le-aţi dat. Nu am prea multă activitate în acest partid ... continuare »
Liberalii darabaneni si-au ales conducerea, cu Florin, Roxana si Costel GALERIE FOTO & VIDEO
Duminica, 31 Martie, 2013![](uploads/2013/03/s_alegeripnl0.jpg)
Liberalii au ascultat în deschidere Imnul de Stat al României, şedinţa fiind moderată de Liviu Andronic, care în momentul în care a trebuit să pronunţe numele de familie al deputatei prezente în sală, i-a cerut sfatul preşedintelui CJ: „Cum să spun, d-le preşedinte?”. Primarul Corneliu Aroşoaie a fost singurul dintre preşedinţii celorlalte partide din Darabani care a răspuns invitaţiei liberalilor. Edilul şef al oraşului Darabani a mulţumit preşedintelui ... continuare »
Schimbare de macaz in PNL Darabani. Liberalii au un nou sef! Se pregateste si un nou Birou Politic
Vineri, 08 Februarie, 2013![](uploads/2013/02/s_liviuhrimiuc200.jpg)
Conducerea PNL Botoşani a decis sâmbăta trecută să facă o mutare surpriză la şefia PNL Darabani, prin numirea omului de afaceri Liviu Hrimiuc. Capii liberalilor anunţă şi împrospătarea Biroului Politic din oraşul de pe malul Prutului. Discuţiile cu omul de afaceri dărăbănean s-au purtat mai mult la distanţă. „Nu vreau ca oamenii să trăiască cu impresia că am intrat în acest partid pe uşa din dos” a spus Hrimiuc (foto centru, în ... continuare »
![](uploads/2022/02/s_cliveti0512300.jpg)
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”