Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Piata lui nea Mitica

Locuitorii din Havârna se revoltă: “Din anii 1970 în comuna noastră nu s-a facut nici un metru de drum asfaltat”

Sambata, 20 Iunie, 2015

“Acțiunea are ca scop revendicări privind starea drumurilor din comună. Aceste drumuri sunt prost întreținute, nu sunt pietruite sau asfaltate. Din anii 1970 în comuna noastră nu s-a făcut nici un metru de drum asfaltat. În toate comunele din jurul comunei Havîrna, se fac lucruri minunate (asfaltări, aducțiuni de apă potabilă, canalizare etc.), la noi nu se întâmplă mai nimic. Oamenii primescpromisiuni în fiecare campanie electorală, promisiuni care nu sunt ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare