Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

peritonita

SANATATE E apendicita sau nu?

Miercuri, 11 Septembrie, 2013

Ce este apendicele şi ce rol are acesta? Apendicele este o prelungire a cecului (prima porţiune a colonului), care are formă tubulară; deşi funcţiile sale sunt incomplet cunoscute, se consideră că are rol imunologic datorită prezenţei foliculilor limfatici în peretele său. Atenţie!! Vârful apendicelui poate fi localizat în orice direcţie şi oriunde în abdomen, precum “ arătătorul pe cadranul unui ceas” , de aceea apendicita poate fi uşor confundată cu ...  continuare »

Fara comentarii »

SANATATE Pancreatita, marea drama abdominala

Vineri, 10 Mai, 2013

În loc de introducere, pentru a vă oferi o imagine generală despre ce înseamnă pancreatita acută, am ales acest citat : "Debutul brusc, agonia inimitabilă și mortalitatea care o însoțesc, fac ca pancreatita acută să reprezinte cea mai formidabilă catastrofă" (Moynihan, 1925). După o perioadă lungă de post, tendința este de a exagera cu consumul alimentelor în contextul sărbătorilor pascale. Bineînțeles, pe lângă masa copioasă își fac ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare