Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PER

Familia Manole din Darabani, premiată la Gala Star of Hope de la Iași GALERIE FOTO

Sambata, 15 Decembrie, 2018

Fundația Star of Hope România a organizat, joi 13 decembrie, la Iași, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, Gala Star of Hope și un concert caritabil pentru susținerea centrelor fundației care oferă asistență copiilor cu dizabilități. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași și TVR Iași. De asemenea, evenimentul s-a bucurat de susținearea a numeroși sponsori, care au oferit premii ...  continuare »

Fara comentarii »

Ecologistii botosaneni cer alegatorilor sa voteze un ARD-ist, pe Valentin Ilie Fagarasian

Joi, 06 Decembrie, 2012

Conducerea PER Botoşani recomandă electoratului din Colegiul Darabani-Săveni să voteze candidatul Alianţei România Dreaptă la Senat, pe Valentin Ilie Făgărăşian, ecologiştii neavând nici un pretendent la Senat pe Colegiul nr. 2, dosarul candidatului Mihai Necolau fiind respins de Biroul Electoral Judeţean, deoarece acesta are numai 28 de ani şi nu 33, vârsta minimă pe care trebuie să o aibă un senator. Redăm în continuare comunicatul integral trimis de PER ...  continuare »

4 Comentarii »

Ecologistii si-au depus candidaturile si apoi au plantat un bradut in fata Primariei Botosani

Marti, 30 Octombrie, 2012

La fel ca în cazul democrat-liberalilor, nici preşedintele PER Botoşani, Mircea Costea, nu se află printre candidaţii ecologişti la Parlamentul României. De asemenea, faţă de lista anunţată iniţial, locul dărăbănenilor Vasile Dascălu, iar apoi Mircea Hrimiuc a fost luat de Paul Muscaliuc, care candidează pentru un fotoliu în Camera Deputaţilor pe Colegiul 4 Darabani. Aspirantul ecologist la Senatul României pe Colegiul Săveni-Darabani este Mihai Necolau, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare