Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PEAD

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana se acorda doar pana la sfarsitul lunii februarie

Joi, 21 Februarie, 2013

„Reamintim că beneficiază de aceste ajutoare pensionarii cu pensii până la 400 de lei, şomerii aflaţi în plată (inclusiv absolvenţii de liceu promoţia 2012 care au depus dosare pentru şomaj, şi care sunt cel mai greu de identificat), beneficiarii de ajutor social şi persoanele cu dizabilităţi de gradul I şi II. Produsele se acordă pe bază de act de identitate în original şi cupon de pensie sau şomaj. Cei care nu au intrat în posesia acestor ajutoare sunt ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare