Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Paulică Zahariea

Propunerea ca Biblioteca Orăşenească să poarte numele lui Victor Teişanu a fost respinsă de Consiliul Local Darabani FOTO&VIDEO

Duminica, 13 Martie, 2016

„În contextul propunerii d-lui Victor Teişanu pentru titlul de cetăţean de onoare al oraşului Darabani, având în vedere că acesta a fost vreme de aproape 40 de ani bibliotecar şi director al Bibliotecii Orăşeneşti Darabani, contribuind decisiv la dezvoltarea colecţiilor şi buna funcţionare a acestei instituţii, ţinând cont de faptul că acesta este o personalitate marcantă a mediului cultural local, judeţean, zonal şi chiar naţional, membru al Uniunii ...  continuare »

Fara comentarii »

Unanimitate plus unu!

Joi, 24 Decembrie, 2015

Oare câte voturi a numărat secretarul oraşului, Paulică Zahariea, în acest caz?  continuare »

Fara comentarii »

Consilierul edilului sef Corneliu Arosoaie investit purtator de cuvant al Primariei Darabani

Vineri, 28 Martie, 2014

Paulică Zahariea, secretarul oraşului Darabani, a întocmit raportul de specialitate al proiectului de hotărâre, precizând că propunerea lui Aroşoaie pentru funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei se încadrează în prevederile legislaţiei în vigoare. Zahariea a numărat 17 voturi pentru adoptarea acestei hotărâri, chiar dacă în sală erau prezenţi în acel moment doar 16 consilieri, mai puţin democrat-liberalul Iulian Iordache care a ajuns mai târziu la ...  continuare »

Fara comentarii »

Doriti sa vedeti raportul de activitate al consilierilor locali din 2013? „E graba asa mare?...S-au facut multe realizari

Sambata, 08 Februarie, 2014

A devenit deja o obişnuinţă ca unele dintre proiectele de hotărâre ale Consiliului Local să rămână la stadiul de proiect, dar se poate şi mai rău. Dintre cele 21 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local, cel în care aleşii locali trebuiau să-şi prezinte activitatea din anul 2013 nu s-a aflat nici măcar pe hârtie, nu mai vorbim de on-line. Consilierii s-au eschivat în fel şi chip, cel mai natural fiind ...  continuare »

Fara comentarii »

Un consilier local acuza functionari din cadrul Primariei de lipsa de respect fata de colegi

Marti, 04 Decembrie, 2012

„Am o întrebare pentru familia Zahariea. De ce, după ce s-a votat organigrama veche, nu mai răspund la Bună ziua unor colegi din Primărie. Cartea sfântă spune Iubeşte-ţi aproapele. De ce mai mergem la Biserică, dacă noi purtăm ură?” a spus Tîrniceru. Liniştea s-a lăsat în sală pentru câteva momente, iar Paulică Zahariea, secretarul oraşului, l-a întrebat pe consilierul independent care sunt persoanele la care se referă alesul local. „Soţiei mele şi ...  continuare »

20 Comentarii »

Tirniceru vs. Zahariea: „Ar trebui sa lasati praznicele si sa va apucati de legislatie”

Sambata, 03 Noiembrie, 2012

„Am o întrebare pentru d-l secretar. Vreau să-mi spună în baza cărei Hotărâri de Consiliu Local a semnat contractul de concesiune a suprafeţei de 750 mp pentru 45 de ani cu suma de 3700 lei între Primăria Darabani şi societatea Nord Express, în data de 25 mai 2012?” a spus Tîrniceru. Deoarece răspunsul secretarului oraşului a întârziat, Gheorghe Dragotă s-a oferit să explice această speţă. Consilierul local a insistat să primească un răspuns de la ...  continuare »

25 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare