Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Pastorel Teodoreanu

IN MEMORIAM GHEORGHE HRIMIUC-TOPORAS Mioara Hrimiuc-Toporas despre Darabani: „...Din acea zona tinuta mai mult in intuneric, ies raze la suprafata”

Duminica, 04 Mai, 2014

Născut în prima zi a anului 1947 la Darabani, când foametea încă se mai făcea simțită în județele Moldovei, Gheorghe Hrimiuc-Toporaș a urmat toate studiile preuniversitare în localitatea natală. La liceu l-a avut profesor şi pe Lucian Valea, cel care i-a insuflat dragostea pentru literatură. Între 1965 și 1970 urmează cursurile Facultății de Filologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde s-a bucurat de aprecierea deschisă a celebrului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare