Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentul Romaniei

Parlamentar dărăbănean: „Fac apel la toţi părinţii să-şi vaccineze copiii…Legea vaccinării nu forţează părinţii să-şi vaccineze copiii, ci…”

Joi, 26 Octombrie, 2017

„Fac apel la toți părinții să-și vaccineze copiii. În România, rata de vaccinare a scăzut dramatic în ultimii ani. De aceea, din 2016 ne confruntăm cu o epidemie severă de rujeolă, soldată deja cu 35 de decese. Fiecare deces din cauza unei boli prevenibile prin vaccinare este o tragedie. Numai medicul specialist, după efectuarea examenului medical, poate decide dacă un copil este sau nu eligibil pentru a fi vaccinat”, a declarat parlamentarul PSD Costel ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputaţii PSD au început deja să se laude că ne-au scutit de peste 100 de taxe

Sambata, 31 Decembrie, 2016

PREVăZUT îN PROIECTUL DEPUS îN SESIUNEA TRECUTă A PARLAMENTULUI, DE CăTRE PREșEDINTELE PSD, LIVIU DRAGNEA. ÎNSă REFUZUL PREșEDINTELUI IOHANNIS DE A PROMULGA LEGEA NU A MAI FăCUT POSIBILă îNCADRAREA îN ACEST TERMEN, FIIND NEVOIE Să INTRODUCEM UN AMENDAMENT PRIN CARE LEGEA Să INTRE îN VIGOARE îN PRIMA ZI LUNII URMăTOARE PUBLICăRII îN MONITORUL OFICIAL. AșADAR, AVâND îN VEDERE Că LEGEA VA FI PROMULGATă LA îNCEPUTUL LUNII IANUARIE, REZULTă Că VA INTRA îN ...  continuare »

Fara comentarii »

Soptica anunta ca liberalii sustin legea privind finantarea primei intabulari a terenurilor agricole

Miercuri, 11 Decembrie, 2013

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii  specifice, al cărei secretar este deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a adoptat ieri, 09.12.2013 un proiect important de lege privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare susţinerea îndeplinirii, în limita a  400 lei per proprietate, a formalităţilor prevăzute de Legea cadastrului şi a publicităţii ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Costel Soptica: „Guvernul USL ajuta fermierii sa cumpere pamant”

Miercuri, 13 Noiembrie, 2013

Costel Şoptică, deputatul Colegiului Darabani, afirmă în cadrul unui comunicat de presă că Guvernul României a promovat o Ordonanţă de Urgenţă care facilitează accesul la finanţare al agricultorilor în vederea achiziţionării de terenuri agricole. În acest sens, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a semnat un acord cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), care va asigura 50% din garanţiile necesare unui împrumut. Parlamentarul liberal a ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputatul Costel Soptica considera cadastrul agricol o problema nationala

Marti, 22 Octombrie, 2013

Parlamentarul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a avut astăzi o interpelare în plenul Camerei Deputaţilor precizând că principala problemă a sistemului de subveţionare a agriculturii este lipsa cadastrului pentru terenuri. Secretarul Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor a declarat că Guvernul USL va aloca fonduri însemnate pentru rezolvarea acestei probleme, care, spune parlamentarul botoşănean, a fost neglijată de aleşii PDL. Vă prezentăm în ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: „Cel mai important lucru este ca agricultorii sa se asocieze”

Marti, 24 Septembrie, 2013

Pentru agricultorii români, nu contează ce recoltă se obţine. Banii rezultaţi din valorificarea producţiei nu sunt suficienţi să-şi plătească datoriile şi să mai şi înceapă lucrările agricole pentru următoarea recoltă. Aşa s-a întâmplat anul trecut, când aproape nu am avut grâu să asigurăm consumul intern, la fel este şi în acest an, când recolta a atins cantităţi record pentru ţara noastră. Tot nu a fost bine pentru fermierii români. Dacă în ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: „USL a gasit solutia pentru acoperirea pierderilor in agricultura-fondurile mutuale”

Joi, 27 Iunie, 2013

Guvernul a aprobat o OUG care reglementează înfiinţarea fondurilor mutuale, prin intermediul cărora fermierii ar urma să fie despăgubiţi în cazul calamităţilor naturale, a secetei sau pierderilor de venit. Fondul va fi format 65% din bani publici şi ai Uniunii Europene şi 35% din contribuţia membrilor. Peste 20 de deputaţi din cadrul Comisiei pentru Agricultură şi oficiali ai Ministerului Agriculturii vor sosi, săptămâna viitoare, la Botoşani, la iniţiativa ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT DE PRESA  Deputatul Costel Soptica anunta taxe si impozite mai mici pentru producatorii agricoli

Joi, 25 Aprilie, 2013

La nici jumătate de an de la data preluării mandatului de deputat al Colegiului Darabani, Costel Şoptică se remarcă drept unul dintre cei mai activi parlamentari botoşăneni, se precizează într-un comunicat de presă emis de Biroul parlamentar al deputatului originar din Suharău. Venind în sprijinul celor care i-au acordat încrederea pentru a accede în această demnitate publică, deputatul liberal a avut două luări de cuvânt, o declaraţie politică, două ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Șoptică: „Foarte multă lume mi-a spus că oamenii se schimbă. Eu sper ca schimbarea mea să fie în bine”

Joi, 10 Ianuarie, 2013

Proaspătul parlamentar Costel Şoptică dezvăluie pentru Darabaneni.ro planurile sale pentru 2013. Fostul businessman recunoaşte că anul 2012 a fost unul foarte bun pentru el şi doreşte ca în mandatul său să implementeze în zona oraşului Darabani mai multe proiecte nerambursabile în domeniul agricol, liberalul fiind secretarul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Parlamentul României. De asemenea, Şoptică ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare