Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentul European

Mihai Turcanu de Ziua Medicului Veterinar: „Ma mandresc ca fac parte din marea familie a medicilor veterinari”

Joi, 15 Mai, 2014

Medicina veterinară din România se află la moment aniversar și se mândrește cu o istorie frumoasă legată de data de 15 mai. Pe 15 mai 1861, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcționeze „Școala de Medicină Veterinară”, în cadrul „Școlii de Medicină și Farmacie”, înființată de Carol Davila. Tot pe 15 mai, dar zece ani mai târziu, 14 medici veterinari au semnat o „Declarațiune” care a stat la baza ...  continuare »

Fara comentarii »

PNL si PSD isi incruciseaza sabiile: „Vorbiti electoratului d-voastra despre candidatii d-voastra si nu despre ai altora”

Miercuri, 07 Mai, 2014

PNL contraatacă în campania electorală pentru alegerile europarlamentare după ce foştii lor colegi de alianţă social-democraţi au prezentat rezultatele unui sondaj în care 59% dintre botoşăneni se împotrivesc deciziei de înlocuire a actorului Mircea Diaconu cu Florin Ţurcanu pe lista candidaţilor pentru Parlamentul European. De asemenea, PSD a lansat ideea că 77% dintre persoanele cu drept de vot din Botoşani au o părere proastă şi foarte proastă vizavi de ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Galceava numita campanie pentru europarlamentare

Marti, 06 Mai, 2014

Pe 25 mai, orele 00:00, cohortele de propagandiști, cărora în acea seară nici măcar berea nu le-a mai tihnit, au pornit cu entuzism și dragoste pentru popor, să convingă electoratul că marfa lor este cea mai bună, mai proaspătă, mai neaoșă, mai oacheșă, pentru a sta pe tarabele Parlamentului European și a decide viitorul oamenilor din cadrul acestui construct politico-economic sau/și cultural. Fără a înțelege prea bine de ce fac acest lucru, în special ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare