Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani

Autorii accidentului mortal din seara de Înviere, trimişi în judecată. VEZI comunicatul Parchetului

Luni, 19 Septembrie, 2016

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Stănescu Florin, în vârstă de 45 de ani, din mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, şi Bujor Emil, în vârstă de 47 de ani, din oraşul Darabani, jud. Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor”, „tentativă la omor calificat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice” ...  continuare »

Fara comentarii »

Autorii cumplitului accident din seara Învierii sunt cercetaţi acum sub control judiciar

Sambata, 30 Iulie, 2016

Judecătorii au considerat ca nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani de prelungire a arestării preventive a lui Florin Stănescu şi Emil Bujor. Măsura preventivă a controlului judiciar este de la data de 29.07.2016 până la data de 26.09.2016, timp în care cei doi trebuie să respecte unele obligaţii: trebuie să se prezinte la Poliţia din localitatea de domiciliu conform unui program, nu au voie să părăsească ţara decât cu acordul ...  continuare »

Fara comentarii »

Autorii tragediei din seara de Înviere sunt acum cercetaţi pentru OMOR şi TENTATIVĂ DE OMOR CALIFICAT

Luni, 30 Mai, 2016

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care sunt cercetaţi cei care au provocat accidentul mortal din seara de Înviere. Forin Stănescu şi Emil Bujor riscă o pedeapsă mai mare după ce infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă au fost înlocuite cu omor şi tentativă de omor calificat. De asemenea, magistraţii au prelungit cu 30 de zile arestarea preventivă a celor doi ...  continuare »

Fara comentarii »

Tanar trimis in judecata dupa ce a incercat sa intretina raporturi sexuale cu un copil de 8 ani

Vineri, 06 Decembrie, 2013

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului T. George, de 29 de ani, din sat./com. Suharău, pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de viol”. S-a reţinut că, în ziua de 18.10.2013, autorul a încercat să întreţină raporturi sexuale cu un minor în vârstă de 8 ani, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa. “Facem precizarea că punerea în mişcare a ...  continuare »

Fara comentarii »

CRIMA IN HAVARNA O femeie si-a omorat sotul dupa ce l-a lovit cu un par in cap

Duminica, 26 Mai, 2013

Corina C. de 33 ani din satul Neculce, comuna Havârna, este cercetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În urma unui conflict spontan care s-a iscat în seara zilei de miercuri, 22 mai 2013, între femeie şi soţul acesteia, Corina C. a fugit în curtea unor vecini. Bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a urmărit-o şi scandalul a continuat până când femeia a pus mâna ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare