Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ovidiu Mugurel Laicu

Singurul drum naţional de pământ din ţară este acum de…balast

Vineri, 31 Iulie, 2015

Ovidiu-Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a inspectat în această săptămână lucările pe DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut, împreună cu parlamentarii PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu. Potrivit şefului drumarilor din Moldova, mai multe sectoare de drumuri vor fi modernizate, Laicu afirmând că vestitul drum naţional de pământ va fi asfaltat până în octombrie. Este foarte posibil ca acesta să fie finalizat vara viitoare, ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUL ELECTORAL, BUCURIA SOFERILOR? Noi covoare asfaltice pana la Botosani. Director general DRDP Iasi: „Nu vreau sa se supere pe mine dl. Arosoaie”

Marti, 25 Martie, 2014

Nu aduce anul ce aduce...urna. Nu se ştie cât vor schimba în bine viaţa dărăbănenilor cele două scrutine electorale de anul acesta, dar sunt şanse foarte mari ca şoferii să aibă până la sfârşitul anului un drum civilizat de la Darabani până în municipiul reşedinţă de judeţ, via Dorohoi, deoarece guvernanţii promit noi covoare asfaltice pe cele două drumuri naţionale DN 29A şi DN 29B. Ovidiu Mugurel Laicu, directorul general al Direcţiei Regionale de ...  continuare »

Fara comentarii »

Au inceput lucrarile la drumul din Darabani. 53 de firme se „bat” sa toarne covorul asfaltic FOTO

Sambata, 15 Iunie, 2013

Muncitorii dărăbăneni au pregătit terenul pentru cele 120 de locuri de parcare care vor fi pe 526 de metri de Drum Naţional de la Oglinzi până la Autogară. S-au scos bordurile vechi şi se fac săpături, suprafaţa respectivă va veni umplută cu balast, clilindrată, iar apoi este rândul Companiei Naţionale de Drumuri să toarne 5 km de covor asfaltic pe DN 29A. În 6 iunie a început licitaţia pentru atribuirea acestor lucrări de întreţinere periodică a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare