Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Otilia David

MEA CULPA Corneliu Aroşoaie: „Am intrat într-un joc necinstit, recunosc” VIDEO

Duminica, 02 August, 2015

Primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, a recunoscut că nu a gestionat foarte bine situaţia ingrată apărută în învăţământul dărăbănean. Mai mult, edilul şef al urbei a spus că a intrat într-un joc necinstit, dar că va rezolva problema. Cu toate acestea, el nu i-a transmis Otiliei David, reprezentant al părinţilor, un termen până când toată lumea va fi mulţumită. Prof. David a ameninţat că se va adresa Ministerului Educaţiei, dacă speţa nu ...  continuare »

Fara comentarii »

SURPRIZE, SURPRIZE în Consiliul Local. AFLĂ deznodământul cazului elevilor mutaţi de la liceu la „Leon Dănăilă” GALERIE FOTO

Vineri, 31 Iulie, 2015

Proiectul cu darea în folosinţă către Şcoala Gimnazială a parterului corpului B a clădirii Liceului „Dimitrie Cantemir” a fost introdus, până la urmă, pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliu Local, la propunerea primarului Corneliu Aroşoaie, moment în care spiritele s-au încins, ca până la urmă să fie retras. La şedinţa din 30 iulie au participat mai mulţi profesori de la liceul din localitate, dar şi reprezentantul părinţilor claselor primare ...  continuare »

Fara comentarii »

Părinţii au protestat la Primărie: „Să înţelegem că nu vă interesează educaţia şi viitorul acestui oraş?” GALERIE FOTO

Duminica, 28 Iunie, 2015

Un grup de părinţi, unii dintre ei însoţiţi de copii mici, au protestat joi, 25 iunie,în debutul şedinţei ordinare de Consiliu Local împotriva faptului că patru clase de elevi care au învăţat în anul şcolar recent încheiat la Liceul „Dimitrie Cantemir” vor fi nevoite să continuie ciclul primar de învăţământ la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. Problema a rămas în dezbatere, dar părinţii s-au săturat de promisiunile aleşilor şi doresc o ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare